Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с помпата на стъклоумивателното у-во?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с помпата на стъклоумивателното у-во?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Да не се забравя, че Лада се продава от поне три "официални" дистрибутора.

@спарки - твоето е било някаква междинна или преправяна система. Оригинално е или с външна помпа и клапани, или с две забити в казанчето.
    С външна и клапани беше, да. Пукна се казанчето и го смених с новия модел, дето помпата се нанизва на него, но първоначално оставих клапаните. След като го смених (барабар с него купих и помпа), помпата горя 2 пъти без някаква видима причина. Междувременно горя и 2 пъти клапанче. На второто горене отидох и купих 2 помпи от друг магазин, след пазарлък че ако ми изгорят ще дойда да им ги хлопна у главата. извадих клапанчетата и стъкмих всичко както е редно, от което ефекта беше че пръскалките се "счупваха" да пръскат.

...2 месеца по-късно я продадох на кмета на Дупница.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На колите Лада, които съм имал (до 1996) помпата (1 или 2) на чистачките бяха блок с капачката на казанчето - завираха се в течността. Спирали са да работят многократно, но след разглобяване винаги се оказваше, че не са изгорели, а оста ръждясва и задържа някъде. С малко фина шкурка и грес се оправят (временно). Явно е, че този модел помпи не струват.
      Последно редактирано от trapper; 29-01-10, 15:53. Причина: грама
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
        На колите Лада, които съм имал (до 1996) помпата (1 или 2) на чистачките бяха блок с капачката на казанчето - завираха се в течността. Спирали са да работят многократно, но след разглобяване винаги се оказваше, че не са изгорели, а оста ръждясва и задържа някъде. С малко фина шкурка и грес се оправят (временно). Явно е, че този модел помпи не струват.
        То от руските май читави няма. Ама пък и за по-стари лади има цели казанчета от новите, в които можеш да нанижеш каквато си искаш западна помпа.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте отново, днес си купих помпа от самара за 12,50лв. и за сега е добре. Благодаря на всички които се отзоваха

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X