Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада-Нива от НАР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лада-Нива от НАР

Обмислям варианта да купя нова Нива от фирма НАР, и по-специално от магазина в Западен Парк до вагона. Някъде из нета мернах мнението че са "мошеници във всяко отношение". Някой купувал ли е от тях Лада скоро, как им е гаранционния сервиз и т.н. ?
    Дават най-добрата цена и живея мн. близо до магазина и сервиза, обаче ако са мошеници може да размисля. Така ли е ?
    [url]http://ftp.domainbg.com/rocko/[/url]

До колкото знам дистрибутора за България е Хасковска фирма.Ходихме да вземем от там за комшията. Имаше Пoнe 50 ниви и голям избор .Знам че само ако сложеш газово или теглич гарациата не важи.
    Всички са луди ама на някои повече им личи.

Коментар

Тия НАР са въпросната хасковска фирма, имат салон в София и в някои по-големи градове. Тук ми казаха че трябва да се поръча и да се чака месец и нещо. Но ако имат в Хасково много , може да отида оттам да взема
      [url]http://ftp.domainbg.com/rocko/[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от Rocko
        Тия НАР са въпросната хасковска фирма, имат салон в София и в някои по-големи градове. Тук ми казаха че трябва да се поръча и да се чака месец и нещо. Но ако имат в Хасково много , може да отида оттам да взема
        пичове, НАР не е ли Хасковската фирма?
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ДА, НАР е Хасковската фирма. Шоурума до "Вагона" е техен.
          В Хасково май също нямат налични "Ниви" и също ще трябва да се чака.
          Дали са мошеници не знам, те сe водят официалния вносител у нас.
          За газова и теглич, мисля че ако те или оторизиран от тях сервиз ти ги монтират гаранцията важи.

Коментар

момчета скоро си взех нива от елва те същто ги внасят там чаках два месеца.То маи се чака на всякаде

Коментар

Хора, къде в София мога да намеря свестен сервиз за Нива?

Имам едно малко проблемче - при отпускане на съединителя (на студена кола най-често) се чува метално стържене, а при последващо натискане на съединителя стърженето изчезва. Един механик вика - не е центрирана раздатката с диференциала - да ходя до Младост 4. Какво друго може да е? Съединителя, центровката, или ... ?

Коментар

Rocko наистина фирма нар е хасковска фирма ,собственник е Ергинч,познат ми е но имах гоеми ядове с тях.парво гаранцията е 15 000 км.нищо за такава кола.сега нивата е на 70 000 за две години и малко ,ама досега сам правил 4 пати скоростна кутя и на 60000 я смених.имах куп разправии с тях.парвият ремонт го направиха те на 13000 и се оказа че недават гаранция а следващия беше едва на 17 000.ако има от каде другада да я вземеш нека да е от другото място.НЕТИ ПРЕПОРАЧВАМ ОТ НАР-ХАСКОВО. В хасково има и магазин но там кадето си видял многото ниви е безмитна зона
                "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Rocko, Аз си купих миналата година от тях Нива - нямах никакви проблеми вярно не съм ползвал гаранцията, ама и тя е една гаранция 15К км)))))))))))) дават добра цена, какво повече?

Коментар

твоя монтиор не става за ништо шума е в скоростите смени лагерите

Коментар

Впрочем, реших проблема си, описан по-горе. Оказа се, че дренажния ремък е разхлабен, и за това на студена кола стърже ремък върху желязо. Когато колата се затопли от работата на двигателя - сцеплението на ремъка се подобрява и престава да стърже. Сега като го пристегнаха, вече не ми стърже.

Коментар

Първоначално публикуван от Peter
                        Впрочем, реших проблема си, описан по-горе. Оказа се, че дренажния ремък е разхлабен, и за това на студена кола стърже ремък върху желязо. Когато колата се затопли от работата на двигателя - сцеплението на ремъка се подобрява и престава да стърже. Сега като го пристегнаха, вече не ми стърже.
                        А кой ремък е дренажен

Коментар

До колкото се сещам "дренаж" е система за отводняване ...

Та по въпроса, дренажен ремък е тоя ремък с който се отвежда вода !!
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Според логиката - който върти водната помпа, маслената там е от вала.
                            Когато пищи на студено винаги е ремък. Обикновено той е изтъркан и се мотае в канавките на шайбите, ама се случва и шайбите да са разжлямбени, или да не са натегнати към валовете и осите. Когато са тенекиени като на тоя мотор, тогава обикновенно и дупките на болтовете им стават овални, и тогава белята може да дойде винаги ...

Коментар

абе тва е ангренажен ремък а не дренажен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X