Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Седалки за Нива?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Седалки за Нива?

Днес окончателно потроших седалката и вече е много наложащо да се сменят! Само че от каква кола!? Дайте идея какво най добре би паснало?
    Има ли някой с други присадени седалки?

От: Седалки за Нива?

Има май доста хора. И аз мислех да пускам такава тема, но не знам дали вече няма, я потърси. От форд Фиеста стават... От почти всяка двувратка предполагам също, стига да не са много широки.
    Александър

Коментар

И от вейрон сигурно ще станат с шините ако ги имаш.Моите са от БМВ някво и не съм много доволен.Ще си търся голфово рекаро от някъде.Ако ще купуваш,гледай да са с шината и направо я заваряй за купето.
      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
      feikot@abv.bg
      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Не ми трябват от двувратка - аз отзад седалка нямям! Ще търся да видя някакви седалки от ГОЛФ както каза колегата...

Коментар

Стават от ФИАТ, ХОНДА и БМВ. Такива съм имал на нивите и са идеални, освен на хондата - много твърда и оширението около гърдите постоянно ми драскаха подлактите.
          Вземи си по-меки според мен.

Коментар

Аз съм със седалки от Голф 3ка и съм много доволен,здрави и хубави,също така много одобни а и имат едни малки пластмаси,един вид представляват джобове-идеални са за разни боклуци.

Коментар

Моите са от корса(четириврата),закрепих ги на шините на оригиналната накланяща система,много са удобни,аз доволен...
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Аз съм със седалки от Фиеста, които взех заедно с релсите и ги монтирах на нови планки за купето на Нивата, тъй като старите бяха поизгнили около пода. Сравнително твърди са, но за сметка на това удобни и не толкова калпави като заводските на Нива.

Коментар

Днеска си спазарих точно от ФИЕСТА - тип Рекаро! Като ги сложа ще пусна снимки...

Коментар

Едно време на моята Нива сложих от Опел(такива имах налични) :
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:24042009_007.jpg
Прегледи:1
Размер:135.9 КБ
ID:5304506

Миналата година слагах на една Нивичка и от Голф 4 .
                    Лудак

Коментар

Вчера си купих поредната нива . Оказа се със седалки от Калибра.
                      Доста са удобни и се отварят добре за да се ползват задните седалки.

Коментар

моите са от вектра Б при парва възможност ще добавя снимки

Коментар

Абе ако могат да се пригодят от Еспейс 2,ще е най-добре.Тия седалки могато да се въртят по оста си.Така можеш да отвориш вратата,да си завъртиш седалката наляво и да си увесиш краката през прага.Идеални за риболаф.Ама отзад няма как да се качват пасажери.
                          Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                          feikot@abv.bg
                          Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

От БМВ 3...и няколко.Разлика е балкан.При монтирането имаше зор,малко са по широки от оригиналните,но с желание и възможности става.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0033.jpg
Прегледи:2
Размер:97.6 КБ
ID:5304609Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0034.jpg
Прегледи:2
Размер:79.6 КБ
ID:5304610

Коментар

Първоначално публикуван от iwan Преглед на мнение
                              От БМВ 3...и няколко.Разлика е балкан.При монтирането имаше зор,малко са по широки от оригиналните,но с желание и възможности става.[ATTACH=CONFIG]364351[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]364352[/ATTACH]
                              Убиец са седалките,лично ги пробвах,но не можах да открия такива за моята нива.
                              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X