Умилявам се като чета тази тема. С полуорганизирани "атаки" - дружинни ръководителки, люде, владени от натрапчиви мисли, страхливи и чехливи създания, любители на скандинавската митология и всякакъв род конспиратори, се надпреварват да обясняват колко драматично и деградивно за трейла е инакомислието.


Натиснете снимката за да я уголемите

Име:argue.jpg
Прегледи:1
Размер:29.4 КБ
ID:6507007


"Правоверните" обаче, не отчитат факта (къде умишлено, къде не) че всяко развитие се постига с мисъл, а не с кротко овчуване до кашон с ракия.

Под купчината препоръки и предложения за диалог "тет-а-тет" се прикрива затрогващо лицемерие. След около 90% от стартовете, именно тракайки по клавиатурите (а не на самото състезание), първоначалните "искрени" адмирации се заменят с хленчене за класиране и/или други несгоди и измъчени обещания на организаторите, че следващия път няма да е така.

Голяма част от коментиращите не правят разлика между приятно прекарване на уикенда, сред бирени изпарения и срещи със себеподобни, и оценяването на конкретни елементи, свързани с препятствия, администрация на определен старт, което реално да допринася за напредъка.

И някак покрай брътвежите: кой бил клета тьотка и чии думи имали тежест, "цветът на трейла" пропуска да си зададе, да не говорим да помисли над, въпроси по следните теми:

1. Коефициент
2. Правилници
3. Съдийство
4. Аршини за мерене
5. Наказания и дисквалификации
6. Употреба на алкохол
7. Изисквания за безопасност на състезатели и публика

А задаването на въпроси и търсенето на отговори е важно. Ако искаме развитие де.
.