Петъчен оптимизъм с Росен Плевнелиев - 21.06

Здрастинца, пациентчета! Лумпя ви всичките <3. Пращам целувчици и ви приветствам, че всяка вечер маркирате края на работния ми ден, събирайки се пред местоработата ми, за да пиете бира, да пеете, да танцувате, да се смеете и да не ви пука за покъртителните личности, с които си имам работа през деня.

Единият е извънреден пациент от Карлуково. Не можеш му затвори устата. Въпреки че е джудже, сигурно и конски транквиланти няма да му помогнат. Зъл, превъзбуден, не се спира. И все някой го бута и му пречи. Разкошен смях е с него, обичам го.

Другият е по-тих, носи очила, изглежда като зубър, но е от онези бележкари, дето знаеш, че никога няма да прокопсат извън училище. Злобее срещу по-популярните и се хили ехидно, но и него го обичам.

Обичам и по-хрисимия и интелигентен човек, който изглежда като вдъхновен едновременно от Дъмбълдор и Волдемор. Едновременно зъл и добряк, него също го обичам, защото създава най-малко проблеми.

Също така обичам и четвъртия - с глава като баскетболна топка, с излъчване на пресушен дивисил. Все прави поразии, а после пищи, че другите искали да го бият и не се държали добре с него. И неговата мутра обичам.

Но най-много обичам вас, пациентчета. Защото сте здрави и не ми трябва да ви лекувам с лексотан, диазепам, трибестан и конска упойка. Целувам ви и ви поздравявам, елате пак пред моята работа.

Плевнелиев

Източник: Не!Новините