Първоначално публикуван от edoors
Привет, колеги!

Като един заклет фен на този раздел, не мога да си позволя дълго време само да разглеждам, та за това вадя на пазара споменатия в заглавието Фрилендър. Най-вероятно много хора го познават по-добре от мен, защото е закупен от един от най-уважаваните участници в този форум. Ще ми се да се закълна в състоянието му от първа ръка, но съм навъртял с него завидните 38 км, в които колата се държа много прилично. Пали, върви стегнато, без да хлопа, има много хубава музика и силен климатик. За всичко останало се доверих на продавача, а той от своя страна, ми връчи и една папка документация за извършените текущи ремонти и обслужвания, с обема на счетоводната ми фирмена документация за едно тримесечие. Причината да не я карам е същата като в предишната ми тема за продажба- 5-те ППС-та, които само аз ползвам....
Колата веднъж поживя известно време в този раздел, но сега ще е с актуални снимки. Няма да изреждам всичко, което е правено по нея, но е добре да се знае, че основните неща, създаващи проблеми при този модел още по рождение, са заменени с нови и правилните. В т.ч. Раздатка (3600 лв), Турбо, Висящ лагер, Лагери на главини и т.н. Последната фактура за обслужване на двигател е от 15.04.2011.
По-систематизирано:
-Фрилендър, 2.0, дизел, 1998г., 188 000 км (километраж), черен, 4х4 (виско-муфа)
-Скорости-ръчни, пет напред, една назад.
-Air bag, климатик, хидравлика, стерео JVC- МР3 с AUX и USB входове на панела, eл. стъкла (вкл. и на багажника), ел. огледала.
-ABS, система за спускане по наклон!
-Нови гуми, акумулатор Banner в гаранция!
-Теглич
Автомобилът е с безупречен външен вид, икономичен и удобен за пътуване (горе-долу си 4х4 миниван). Забележки: малко прокъсана тапицерия на шофьорската седалка, дясна врата- неработещо централно.

Снимки:




























Цена: 10 500 лв. При кеш- сериозен коментар. Бартер за нещо + доплащане, като "нещото", ако изобщо има волан, нека да е ляв.
Намира се в София.
Телефон: О889 22 19 48
Налитайте! Прекрасен за лятото, чудесен за зимата, удобен за града, комфортен за извън! Ще отговоря на всяко предложение!