Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFFRoad-Bulgaria – на конференция за бедствия в Турция

Свий
X
Свий
  •  

  • OFFRoad-Bulgaria – на конференция за бедствия в Турция

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5192-1024x682.jpg
Прегледи:1
Размер:161.0 КБ
ID:6518615Турската организация за бедствия и аварии поиска от Българската федерация на радиолюбителите да изпрати свои представители на конференция за бедствия, а от Федерацията решиха това да бъдат членове на форума на OFFRoad-Bulgaria.com.
    Условието е предложените членове на форума да са с радиолюбителски лиценз клас 1 и да са участвали в организирани към Мобилната спасителна служба акции.
    Представителите на форума бяха избрани светкавично и до южната ни съседка ще пътуват потребителите upiи CarTest.
    На двамата, посочени за конференцията „Операции в бедствия и аварии“, Турция ще поеме разходите по пътя – самолетни билети – както и хотели, храна и каквито други разходи се появят, свързани със събитието.
    Членовете на форума станаха емблематични за спасителните операции от всякакво естество в последните месеци – потребители на OFFRoad-Bulgaria.com бяха от неизмерима помощ както при гасенето на пожарите във Витоша и Рила, така и при наводненията през февруари и снежните бури през зимата.

    Източник: OFFNews.bg
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    • OFFRoad-Bulgaria – на конференция за бедствия в Турция
      от Виктория Викторова
      Турската организация за бедствия и аварии поиска от Българската федерация на радиолюбителите да изпрати свои представители на конференция за бедствия, а от Федерацията решиха това да бъдат членове на форума на OFFRoad-Bulgaria.com.
      Условието е предложените членове на форума да са с радиолюбителски лиценз клас 1 и да са участвали в организирани към Мобилната спасителна служба акции.
      ...
      12-09-12, 10:54
    • Отиде си бачо Симеон.
      от Tramp
      С тъга Ви съобщавам,че снощи се е споминал бачо ни Симеон.
      Отново беше тръгнал на път, но този път няма да напише един от увлекателните си пътеписи, с които бързо стана известен в този форум.
      Почивай в мир, бачо Симеоне. Помним те с добро.
      Поднасям искренните си съболезнования на неговото семейство и многобройните му приятели и близки хора.
      10-07-12, 19:06
    • Подготовката за Европейското по първа помощ отвътре
      от Виктория Викторова
      Българският червен кръст проведе своята последна тренировка преди Европейското състезание по първа помощ в Ирландия.
      Тренировката се състоя през изминалия уикенд в центъра на БЧК в Лозен.
      OFFNews.bg получи пълен достъп до разиграването на ситуации и засне протичането им.
      Нашенците се подготвяха за трасе от 8 километра с 24 пункта с различни ситуации във всеки пункт. Най-страшната конкуренция се оказват сърбите, които печелят вече 6 години подред.
      ...
      02-07-12, 16:29
    • Търся брат си
      от Андрей Боянов
      Пиша тук, тъй като изчерпах всичките си други идеи.
      Брат ми, Камен Цветанов Петров, изчезна без следа от петък. Броя петък (29.06.2012) като датата на изчезване, защото същия ден го търсих в квартирата му на Иван Асен II номер 3 към 13:30 и тогава беше заключено и никой не отговаряше на чукането ми по вратата. Вечерта на същата дата към 19:30 пак отидох до там и намерих ключовете му от външната страна на вратата, беше оставил телефона си вътре, изключен....
      02-07-12, 16:26
    • Забрана на мотори в Слънчев бряг
      от Гриша
      Поредната безумна забрана... Не, че бих почивал в Слънчев бряг, но да не мога в определени часове да съм с мотора, го приемам като погазване на правата ми!
      Часовете в, които важи забраната са абсурдни предвид мотива "Целта е да не се смущава пълноценният отдих на туристите в курорта", след обяд е тази част от деня, през която децата спят (не само те), но тогава е разрешено....
      22-06-12, 19:24
    • Карти на Форума
      от Владимир Йончев
      От години се коментира идеята да се издадат карти за участниците във Форума. Пействам този линк само за илюстрация да се види откога се коментира и колко много и различни предложения има.
      Най-после имаме готовност да стартираме с това, но за да се избегнат всички притеснения, решихме да се спрем на програма минимум....
      22-06-12, 19:23
    Зареждам...
    X