Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бизуар и Пилат пред OFFRoad-Bulgaria

Свий
X
Свий
  •  

  • Бизуар и Пилат пред OFFRoad-Bulgaria

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0719.jpg
Прегледи:1
Размер:156.4 КБ
ID:6516816Двама от най-атрактивните състезатели в фрийстайл мотокроса – Реми Бизуар и Петър Пилат, показаха световна класа по времена финалния Night of the jumps в „Арена Армеец”. Бизуар спечели, а Пилат остана четвърти. Двамата говориха пред репортер на OFFRoad-Bulgaria минути преди началото на шоуто.

    Реми Бизуар: Изпуснах титлата заради няколко слаби старта

    Френският пилот е роден на 11 юни 1986 г. в Бержерак. Световен първенец за 2008 и 2009 година. Състезава се в сериите от 2003-а. В събота спечели Night of the jumps в София и въодушеви публиката с красивите си и опасни изпълнения във въздуха.

    - Как оценявате шансовете си преди старта в София?
    -Като много малки. Но ще се състезавам за публиката и моето име. И да не стана шампион, няма да е краят на света. Все пак имам две титли. Но ще направя всичко възможно, за да спечели състезанието тук. Ще се радвам, ако моето представяне се хареса на феновете в залата.Реми Бизуар. Снимки: Сергей Антонов

    - Записахте три поредни победи преди това състезание. На какво се дължи изоставането ви в класирането?
    - Имах няколко слаби състезания, докато Хавиер (Вийегас) винаги успяваше да се качи на почетната стълбичка. Но смятам, че направих добър сезон. Освен това се забавлявам страхотно по време на стартовете. А да не забравяме, че вече спечелих титлата европейски шампион във фрийстайл мотокроса, която също е много престижна

    - Защо само вие не използвате двутактов мотоциклет?
    - Не съм единственият, но да – в София само аз карам четиритактова машина. Свикнал съм с моята Yamaha и смятам, че тя отговаря най-пълно на моя стил при скоковете.

    - Бил ли сте друг път в България?
    - Не. Нямам и впечатления от страната ви, защото пристигнах в петък много късно вечерта. Но имам обещанието да разгледам София след състезанието.


    Петър Пилат: Справих се добре за дебютант

    Петър Пилат. Снимка: Сергей АнтоновЧехът е роден на 12 март 1991 г. в Прага. Занимава се с фрийстайл от 10 години. Снощи изпусна за една точка третото място в състезанието в „Арена Армеец”, но се превърна в любимец на публиката с атрактивното си поведение и великолепна хореография на скоковете.

    - Вие сте сред най-младите пилоти в FMX. Трудно ли е да си дебютант в шампионата?
    - Чувствам се отлично. Много ми помага със съвети моят сънародник Либор (б.а. – Подмол). Мисля че направих един добър сезон. Имах няколко подиума. Като за нова не беше зле.

    - Кой е любимият ви трик?
    - Обичам трудните комбинации. Измислих Tandem Backflip, който ще изпълня и тук. Той е доста опасен, но също така изисква и много добра техника при изпълнението, защото се държа за мотоциклета само с една ръка.

    - Не сте ли твърде висок за състезател по фрийстайл мотокрос?
    - Май съм най-високият в сериите, не само най-малкият. За мен не е проблем. Най-добрият фрийстайлър в света Травис Пастрана е също към метър и 90 сантиметра, но това не му пречи да прави фантастични неща във въздуха. Сам ще се убедите, че ръстът да ми попречи (смее се).Петър Пилат

    - Ще участвате ли в състезанието на висок скок?
    - Не. Преди две години получих травма при един такъв скок и още изпитвам болки в стъпалото, така че не участвам в това. Освен това сезонът приключва и искам да избягна екстремни натоварвания.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X