Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Марката Hyunda оценена на 6 млрд. долараi

Свий
X
Свий
  •  

  • Марката Hyundai оценена на 6 млрд. долара

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:hyundai-veloster.jpg
Прегледи:1
Размер:195.6 КБ
ID:6512716Hyundai е автомобилната компания с най-голям ръст на стойността за изминалата година, като брандът е поскъпнал с цели 19% спрямо 2010 г. Южнокорейската марка се оценявана 6 милиарда долара.


    Данните бяха публикувани от консултантската компания Interbrand, която се занимава с анализиране, оценяване и разработка на брандове.

    За 11-а поредна година британците подреждат 100-те най-добри глобални бранда, като Hyundai присъства неизменно от 2005 г. насам. За последните 6 години автомобилният производител уверено се изкачва нагоре в подреждането. По критериите "Финансово представяне", "Роля на бранда" и "Сила на бранда" Hyundai е поставен на 61-во място в тазгодишната класация – с 4 позиции по-високо от миналата година и с над 20 по-високо от дебютната му позиция.

    Interbrand оценява марката Hyundai на 6 милиарда долара, а миналата година е била малко над 5 милиарда. Този ръст е най-голям сред всички автопроизводители, фигуриращи в класацията.

    В последните години Hyundai наблегна на развитието на нови технологии и сега марката е синоним на иновативност. Системата Hybrid Blue Drive, за пръв път показана в Elantra, заменя тежките и вредни литиево-йонни батерии с литиево-полимерни. Hyundai LPI Elantra пък стана първият хибрид в света, чийто двигател се задвижва от втечнен газ. Blue Will е друга иновативна идея на компанията, при която електрическият двигател се зарежда посредством кабел, който се включва в домашното захранване. Всички тези нововъведения затвърждават позициите на Hyundai като активен участник в намаляването на вредните емисии.

    Компанията бележи стабилен ръст на продажбите и на българския пазар. В края на миналия месец три нови модела бяха представени на Пловдивския панаир – практичното спортно купе Veloster, новото поколение Elantra и флагманът на Hyundai във високия клас - i40. Трите премиери са сигурен знак, че марката ще продължи успешното си развитие на пазара у нас, коментира агенция Speed-Press.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X