Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отварят 5 000 работни места в Банско и Разлог

Свий
X
Свий
  •  

  • Отварят 5000 работни места в Банско и Разлог

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:116278574_b9a25e3f2b_b.jpg
Прегледи:1
Размер:213.1 КБ
ID:6512191Над 5000 работни места се отварят в хотелите и ресторантите в Банско и Разлог за зимния туристически сезон.

    За по-ефективно набиране на нужния персонал, от Бюрата по труда са организирани специални борси, на които безработните да се срещат с фирми от туристическия бранш.

    В хотелските комплекси с над 200 легла, както и за механи и ресторанти се търсят рецепционисти, готвачи, сервитьори, масажисти и рехабилитатори.

    Агенцията по заетостта насрочи за 15 ноември първата от въпросните трудови борси, която ще се състои в Разлог.
    На нея ще бъдат поканени работодателите в сферата на туризма, както и безработни , които желаят да започнат работа, поясни директорът на Агенция по заетостта - Благоевград Станислава Поповска.

    Безработните с по-ниска степен на образование също имат добър шанс да си намерят работа по време на трудовите борси. "Очакваме да бъдат разкрити нови работни места за аварийни групи, които ежегодно в периода октомври - март се обявяват заради поддръжката на пътищата и работа при зимни условия като цяло", заяви Поповска.

    С предимство обаче ще бъдат хората, които знаят руски, гръцки и румънски език, допълниха от Агенцията по заетостта в Благоевград . Причината за тези изисквания е, че повечето от гостите в Банско и Разлог са от тези страни.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X