Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автомобилите на някои от топ звездите в света на футбола

Свий
X
Свий
  •  

  • Автомобилите на някои от топ звездите в света на футбола

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:via.png
Прегледи:1
Размер:357.2 КБ
ID:6520088
    Давид Вия- Испания
    Когато не е зает да бележи голове за клубния си Ню Йорк Сити, рекордьорът по голове за испанския национален отбор по футбол, Давид Вия обича да обикаля широките американски улици със своето Porsche 911 Turbo.

    "Звярът" на бившия стрелец на Барселона е с двигател би-турбо с обем 3.6 литра, 6 цилиндъра и мощност от 493 конски сили. Максималният въртящ момент на двигателя е 502 Nm.






    Теко Модисе- Южна Африка

    Полузащитникът на Мамелъди Сънданс, Теко Модисе може да се похвали в своя гараж с впечатляващия Aston Martin DB 9. Като повечето футболни звезди, Модисе също има влечение към мощните автомобили и не е за учудване, че се е спрял точно на тази модификация с V8 двигател. За луксозните си off road приключения, южноамериканецът притежава още "жадния за гориво" Jeep Grand Cheroke SRT 8, а освен това има и ВМW M3.



    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Mercedes Brabus 6x6.jpg
Прегледи:1
Размер:190.6 КБ
ID:6520087
    Сюлей Мунтари- Гана


    Футболни залози за титла на Милан в Серия А през този сезон едва ли биха били печеливши, но това не пречи на полузащитникът на тима Сюлей Мунтари да се сдобие с уникалния Mercedes Brabus G63 AMG 6x6 limited edition.

    Колата е оценявана на 900 000 щатски долара, а всяка година се произвеждат само около 20-30 бройки от този модел, който e използван предимно от армията.


    Страстта на Мунтари към подобен тим машини е обяснима на фона на това, че ганаецът притежава студиото ''4FKmotorsport" за автотунинг в Милано.




    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Wayne Rooney.jpg
Прегледи:1
Размер:70.0 КБ
ID:6520089

    Уейн Рууни- Англия


    Капитанът на Манчестър Юнайтед и Англия Уейн Рууни има подчертана слабост към супер мощните джипове.
    Нападателя често е забелязван с поръчковия модел Range Rover Overfinch, който крие под капака си V8 двигател.
    Към колекцията му се причислява и Lamborghini Gallardo.











    Марио Балотели- Италия


    Стрелецът на Ливърпул Марио Балотели е страстен привърженик на "черните кончета". Италианският футболист обича да сяда зад волана на своето "Ferrari F12", която е определяна за една от най-бързите коли на пазара в момента.
    "Супер Марио" има още кабриолет Ferrari California, Maseratti Granturismo, а с боядисаното си в камуфлажна разцветка Bentley Continental Supersports той неведнъж е събирал погледите из английските и италианските улици.




    Месут Йозил- Германия


    Германският национал на Арсенал Месут Йозил често кръстосва Лондон под покрива на своето черно Ferrari 458 Italia. Този супер автомобил е с мощност 562 к.с и благодарение на своя V8 двигател с обем 4.4 литра, може да вдигне 100 км/ч само за 3.4 секунди.



    Самуел Ето'о- Камерун


    Бившият голаджия на Барселона и Челси Самуел Ето'о се твърди, че има в колекцията си автомобили на стойност 4 млн. британски лири. Част от "бижутата" на 31-годишния камерунец включват луксозния Maybach Xenatec, струващ внушителните 750 000 британски лири, Aston Martin V12 Zagatо, чиято цена е около 450 000 лири, и най-бързата кола в света- Bugatti Veyron.



    Яя Туре- Кот Д'Ивоар


    Със седмичната си заплата от 334 000 щатски долара за Яя Туре също не е никакъв проблем да се радва на уникалния автомобил Bugatti Veyron. Скъпите коли обаче не мътят главата на играча, който е единственият футболист избиран за номер едно в родината си Кот Д'Ивоар в продължение на четири поредни години.



    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:LaFerrari Hybrid.jpg
Прегледи:1
Размер:157.9 КБ
ID:6520090
    Кристиано Роналдо- Португалия


    Основният избор на считания за един от най-добрите футболисти за всички времена Кристиано Роналдо пада върху Lamborghini Aventador, който с лекота е способен да развие над 300 км/ч. Португалецът разполага с доста богата колекция от автомобили за ежедневието, сред които Audi RS6 Avant и Rols Royce.

    В последните месеци усилено се твърди из медиите, че голмайсторът на Реал Мадрид е направил поръчка за закупуването на неповторимoто LaFerrari Hybrid, който е задвижван от V 12 двигател с 848 к.с









    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Lionel Messi.jpg
Прегледи:1
Размер:145.4 КБ
ID:6520091

    Лионел Меси- Аржентина


    Асът на Барселона Лионел Меси се доверява на луксозното Maserati Gran Turismo MC Stradale с V8 4.7-литров двигател. Аржентинският гении с топка в крака е почитател на марката, като притежава и модела с четири врата- Maserati Quattroporte.
    Когато пък нападателят иска да пести от гориво, той се качва на хибридния си Toyota Prius.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    • TRUCK EXPO 2019: летище "Лесново", 6 - 8 юни
      от izo4x4
      Голямото TRUCK EXPO идва отново

      За първи път в програмата очаквайте TRUCK TUNNING SHOW



      За поредна година летище Лесново ще посрещне лятото с най-големите на пътя. TRUCK EXPO 2019 идва от 6 до 8 юни с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия. През 2019 г. организаторът на TRUCK EXPO Асоциацията на автомобилните производители и техните представители...
      29-05-19, 12:24
    • „Знак за качество” на бензиностанцията гарантира, че зареждаме горива по европейските стандарти
      от Стефи Накова
      SGS, водеща в света компания за проверка, верификация, изпитване и сертифициране, присъства в България от 1991 г. С повече от 400 експерти в цялата страна, централен офис в София и оперативни офиси във Варна, Бургас, Русе, Пловдив и Свиленград, компанията се е наложила като водещ доставчик...
      05-12-18, 12:03
    • Вижте кой спечели комплект летни гуми от играта на Nokian
      от Владимир Йончев

      Днес беше изтеглен победителят в играта на финландските премиум производители на автомобилни гуми Nokian Tyres.

      Щастливият печеливш е потребителят с никнейм mitaka0007. Той ще може да си избере комплект летни гуми от каталога на Nokian Tyres.

      Честито на късметлията! Приканваме го да се свърже с нас на редакционната ни поща offnews@offnews.bg за подробности как да получи наградата. Надяваме се това да ста...
      30-05-18, 14:56
    • Време ли е да слагаме летните гуми или е рано?
      от Еделвайс
      Мисля утре да слагам вече летните гуми, или още е рано според вас?
      12-03-18, 14:56
    • От: С кемпер без цел и посока в южна Италия.
      от s_s1
      Събрахме набързо някакъв багаж, малко храна, алкохол и доста бира, натоварихме се и тръгнахме към Дурес Албания от където трябваше да се качим на ферибот до Бари Италия. Минахме през Скопие без да спираме.





      Стигнахме до парк Маврово, където спряхме за почивка:







      ...
      12-03-18, 14:48
    • Вижте кой печели ваучери за гориво от Петрол
      от Владимир Йончев
      10 от хората, които заредиха гориво от Петрол с картите на OFFRoad-Bulgaria.com, печелят ваучери за гориво на стойност 50 лева.
      Ваучерите можете да получите в редакцията на OFFMedia в София на бул. Витоша 15, ет. 3 срещу представяне на картата с печелившия номер.
      Ако не сте от София ползвайте темата във Форума, за да се уточним как да Ви изпратим ваучерите.
      Ето печелившите номера:
      9815240001108266
      9815240001106401
      ...
      03-01-18, 15:11
    Зареждам...
    X