Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Блондинка звъни на ел техника:
    - Трябваше да дойдете днес да оправите звънеца!
    - Аз идвах до Вас.
    - Но аз днес не съм излизала даже от нас.
    - А аз дойдох, звъннах, никой не ми отвори и си тръгнах.

Коментар

Между приятели
      - На наш Пешо хич не му върви с жените.
      - Що бе.
      - Първата му умря, втората го напусна, а третата нито умира, нито го напуска.

Коментар

Един дядо и една баба живеели във високопланинско, усамотено село.
        Един ден дядото, като цепел дърва, една треска отхвръкнала и го ударила в топките. Бабата му казала:
        - Отиваш долу, в града, при лекаря и му казваш къде те боли, ама няма да му казваш директно какво и как е станало, а ще кажеш по по-заобиколен начин.
        Отишъл дядото в града, при лекаря и му казал:
        - Докторе, днеска като цепех дърва, една треска като хвръкна, па се връте, връте, връте и право у та*аците ме удари...

Коментар

Чукотски хакери решили да проникнат в мрежата. Първите 10 загинали- 220V не са шега работа.

Коментар

Москва. Комисията по туризма обсъжда въпроса - дали да има стрийптиз в хотел Русия!
            - Има го по цяла Eвропа, трябва да го предложим и ние!- казва млад служител.
            - Дообре, но на кого да възложим тази задача? - пита полковник Судаев.
            - Да я възложим на Зина Ивановна! -предлага Никанор.- Млада е, нека се развива!
            - Не, не! Баща й е с неясно минало...
            - Тогава Полина Фьодоровна!
            - Луди ли сте? Чичо й е бил в Сибир! Такава задача трябва да се възложи на много отговорен човек и аз предлагам - Марфа, чистачката! Три пъти ранявана във войната, носител на два ордена Ленин! Тя е нашият човек!
            Речено-сторено. Ден преди откриване на стрийптизбара, комисията присъствала на репетицията. Тръгнала песен на Джо Кокър, Марфа със замечтан поглед свалила забрадката си, после с вперен поглед в бъдещето, бавно разкопчавала синята си престилка и накрая с омерзение към капитализма я захвърлила на земята и останала само по розови ватирани кюлоти!
            Пълна тишина в залата. Накрая полковник Судаев казва:
            - Аз не разбирам - какво му харесват на това американците!

Коментар

- Откога съществува демокрацията?
              - Горе-долу от тогава, когато Господ извикал Адам, дал му Ева и му рекъл: "Ха сега си избери жена!"
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Мюсюлманско детенце се загубило в мола. Служителят, към когото се обърнало детето за помощ, го пита:
                -Как изглежда майка ти?
                -Де да знаех,загрижено отговаря детето.

Коментар

Лекция по биология.Професорът чете:
                  - При полов акт температурата на човешкото тяло се повишава с 1 градус...
                  В този момент вижда един студент, който спи на банката след тежка нощ. Посочва го и казва:
                  - Колегата да повтори!
                  Става студентът в полусън и чака подсказване. От другата страна на залата му правят знаци с пръсти при кое събитие какво се получава. Студентът измърморва:
                  - При полов акт температурата се вдига с 1 градус...
                  и се сгромолясва обратно. Професорът обаче продължава:
                  - А при пернатите при полов акт температурата се повишава с 2 градуса... Колегата да повтори!
                  Процедурата се повтаря, но този път подсказващия размахва силно ръце, за да подскаже за пернатите. Студентът изтърсва:
                  - А за да се повиши температурата с 2 градуса, трябва да падне такова ебане, че перушина да хвърчи...
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Сър Джон попада в купе с още двама непознати лордове. Пътуват половин час и единият от тях решава да поведе разговор:
                    - Коледа е хубаво нещо...
                    След още половин час другият казва:
                    - Да, но и сексът е хубаво нещо!
                    След още половин час сър Джон добавя:
                    - Сексът е хубаво нещо, но Коледа е по-хубава, защото е по-често!

Заекът и вълкът пили водка. Пили, пили и останала една бутилка. Решили да си избиват зъбите. Който избие повече зъби на другия, той ще изпие бутилката.
                    Засилва се заекът. Бууум! Вълкът пада по гръб.
                    - Колко?
                    - Сссееест съба..
                    Засилва се вълкът. Буууум! Заекът пада по гръб, претъркулва се няколко пъти и се фраска в едно дърво.
                    - Колко!
                    - Цетири..
                    - Що толкова малко!
                    - Стото няма повесе..

По време на урок учителката се опитва да втълпи на децата:
                    - Деца, по строителната площадка, трябва да се ходи с каска. Познавам едно дете, то ходеше по строежа без каска и на главата му падна тухла. Момчето попадна в болницата. Също така знам едно момиче. Та ходеше по строежа с каска и на главата й също падна тухла. Тя се засмя и си тръгна.
                    От задните чинове се чува глас:
                    - И аз я познавам тази девойка. Тя живее в нашият блок. И досега ходи и се смее...
                    Последно редактирано от maystor; 11-05-11, 13:33.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Правителството обяви, че с оглед на политическата си позиция, ще промени емблемата си с нова: презерватив. Презервативът ограничава производството, унищожава следващото поколение и Ви дава усещане за сигурност, докато всъщност Ви ебът.

Коментар

Объркал си разделите, това е за "Политика".

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Filo Преглед на мнение
                          Правителството обяви, че .........
                          Насе, що ми разваляш водката, бре!?!
                          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Как се нарича машината, с която можеш да различаваш Японец от Китаец?
                            - Гайгеров брояч!

Учителката:
                            - Иванчо, как си позволяваш да ме шляпаш по задника! Ще ти намаля поведението, така да знаеш!
                            - Няма да го направите, госпожо, защото тате казва, че грозните жени с големи задници имат добро сърце...

Прибира се един човек у дома и гледа в съседната къща един огромен тенискорт и съседът му играе срещу Агаси пред публика...
                            - Абе съседе, откъде се взе тая чудесия? - шашнал се човекът
                            - Ами хванах златната жаба в тукашния язовир. Можеш и ти да я намериш - само внимавай, че е малко глуха...
                            Отишъл човекът, намерил жабата и й казал:
                            - Направи цялата ми къща да е в злато!
                            Връща се у дома си, гледа - цялата къща в блато.
                            ‎- Бре съседе, виж какво направи тая жаба - аз й казах злато, тя блато направила - приплакал той
                            -А ти какво мислиш, че аз съм си поискал голям тенис?!

Теа французите говорат нещо между немски и английски само, че не им се разбира.
                            Подслушан разговор на младежи в автобуса.
                            Последно редактирано от Танасе; 12-05-11, 11:08.
                            Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Василий Иванич питал Петка и Чапаев къде са били.
                              те отговарят:
                              -Заловихме цистерна с водка
                              -И каде е - пита Василий Иванич
                              -Половинта изпихме, а другата половината от цистерната я продадохме.
                              -И каде са парите - пита Василий Иванич
                              –Парите ги пропихме

Чапаев, Петка и Анка картечарката отиват на разузнаване по посока на фронтовата линия. Отпред пълзи Анка, след нея Чапаев, най-накрая - Петка. Чапаев пита:
                              - Анке, майка ти балерина ли е била?
                              - Не, защо?
                              - Такива дълги и хубави крака имаш...
                              Пълзят. След малко Петка пита:
                              - Чапаев, а твоя баща тракторист ли е бил?
                              - Не, защо?
                              - Такава права и дълбока бразда правиш...

Коментар

Как ще се казва новата магистрала от София до Перник?
                                ... "ГОЛФстрийм"....
                                Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 14 потребители онлайн. 1 потребители и 13 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X