Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руски гуми за западни джипове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Руски гуми за западни джипове

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
    И ще се изтъркат 3 пъти по бързо и само по средата .
    Точно тези - нямат шанс да направят подобно нещо.
    По-назад в темата съм обяснил за налягането, с което ги карам вече 3 зими (2 от които - на стоманени джанти 6") и съм показал снимки.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

По назад в темата съм свалил данните за тази гума от производителя и там е дадено препоръчително налягане 2.5ат. , а и Никбочев ги и карал толкова зими все с такова налягане и като гледам не са мръднали.
      Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
      Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
        Вече ги поръчах. Едно ме притеснява. 235/75/15 не идват ли малко широки на 6" джанта. Имам на тези джанти Купър Дискавъри със същия размер и доста се клати колата с тях, но се надявам като ги натряскам с 2.5ат. да се изпънат, пък и със сигурност ще са по твърди.
        Колега, от днес вече съм собственик на 4 бр. Я-569 и първите ми впечатления на снега са отлични.
        Предполагам че много отдавна вече си ги монтирал , но все пак - моите ги монтирах на оригиналните джанти на Витарата които са 6J и си легнаха много добре.
        Най много ми харесва че не промениха фрапиращо динамиката - можеше и по зле да е защото не са от най леките гуми! А относно налягането при мен на 1.6 са добре - все пак Витарата тежи 1100 кг.
        Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
        0899 00 2221 Николай Динков

Коментар

Добър избор на гуми си направил колега-този модел на Медвед се оказа много сполучлив-отличен на сняг и същевременно приемлив за кал.

Коментар

Първоначално публикуван от koko_np Преглед на мнение
            Колега, от днес вече съм собственик на 4 бр. Я-569 и първите ми впечатления на снега са отлични.
            Предполагам че много отдавна вече си ги монтирал , но все пак - моите ги монтирах на оригиналните джанти на Витарата които са 6J и си легнаха много добре.
            Най много ми харесва че не промениха фрапиращо динамиката - можеше и по зле да е защото не са от най леките гуми! А относно налягането при мен на 1.6 са добре - все пак Витарата тежи 1100 кг.
            Оригиналните на Витара не са ли 5,5j
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
              Оригиналните на Витара не са ли 5,5j
              Точно толкова са. Тези с кръглите дупки.
              Ама колегата може да говори за джантите с които е купил витарата.

По темата-и аз се бях запалил да купувам "медведки" за витарата, но разни отзиви ме разубедиха.
              Като се изтъркат сегашните ми-може и да пробван един комплект.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Точно толкова са. Тези с кръглите дупки.
                Ама колегата може да говори за джантите с които е купил витарата.

По темата-и аз се бях запалил да купувам "медведки" за витарата, но разни отзиви ме разубедиха.
                Като се изтъркат сегашните ми-може и да пробван един комплект.
                Така е, по принцип имам предвид джантите с които я купих, те си бяха малко ръждясали та ги пръснах с хубав спрей. Като ги поогледах не видях никъде размера - на тази снимка се виждат джантите(тук съм още със старите гуми). Утре мога да метна една снимка и с новите гумета да видите как изглежда гадинката с тях и как стоят на джантите.
                А с "Кольо" - виждам че е от Шумен може направо да се видим(ако мога в този сняг да се замъкна до Шумен, не знам...)
                Прикачени файлове
                Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
                0899 00 2221 Николай Динков

Коментар

Аз карам с Медвед вече 4 зима и нямам апсулютно никакви проблеми на снягИмах и Малатеста Кайман каито ги карах през лятото.Зимата е направо приключение със каймана Медведа пък е много шумен на чист асфалт и бързо се замазва с калНо пълно щастие няма.....
                  ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

След днешното приключение, мога да кажа пресни впечатления от личен опит.
                    При страничен наклон, замръзнала земя и трева и около 30 см. сняг, страничната устойчивост не им е силна страна.
                    Оказа се, че колкото повече се опитваш да се измъкнеш напред, толкова повече се подхлъзват настрани.
                    Без странични наклони, дори и в дълбок сняг, нямат никакви проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от koko_np Преглед на мнение
                      Нямам впечатления от тях защото ме лъгаха цял месец и накрая ми изпаднаха БФГ А/Т 31/10.5/15 на цената на Медведа е с разлика 20лв. на гума и взех тях.
                      Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                      Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

В днешния снежен ден, отново се стигна до специален тест на гумите в дълбок сняг и то - насред града.
                        Ето няколко снимки, направени на "паркинга" пред блока.

След преминаването, се получават такива коловози.

Ето и как изглежда меренето на клиренс през зимата.

Някои съседи плахо "пристъпваха" в очертаните след 2-3 минавания по уличката коловози.

Ето как изглежда "терена", след няколко преминавания в двете посоки.

Я-569 отблизо

Малко след преминаването, снегът отново започва да се натрупва. До следващото излизане.

Обобщение: За разлика от случаите на заледена повърхност, при дълбок неотъпкан сняг, Медвед се представят много успешно.

Коментар

От: Руски гуми за западни джипове

KUMHO 235/75/15

Ако може някой да изкаже впечетления от тази гума как се държи на различни терени .Мисля да ги слагам на Терано-2.

Коментар

Не става ясно кой модел, а и определено не е руска

Коментар

Те Руснаците да не са ги купили.
                              Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

От: До: Руски гуми за западни джипове

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                                Нямам впечатления от тях защото ме лъгаха цял месец и накрая ми изпаднаха БФГ А/Т 31/10.5/15 на цената на Медведа е с разлика 20лв. на гума и взех тях.
                                Направил си добър избор, а и това е правилният размер за Паджеро... Ония 215 - ки са малки за него. Ако караш основно извън пътя, налягането трябва да е 1.5, не 2.5атм.
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X