Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с шофьорски курсове!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с шофьорски курсове!!!

Първоначално публикуван от A_Skywalker Преглед на мнение
    пари плащал ли си за предварителния и колко, защото май не си разбрал за какво се сърдя
    Друже... разбрахме. Имам книжка от скоро. За предварителни съм плащал. Мои приятели не са плащали. Демек, кеф ти така, кеф ти друго яче. Хващаш и ги решаваш. Не става с едно решаване на листовките, трЕбе си учене. -"Ама аз ги знам, ама аз знам всички знаци..." Тия съм ги слушал много. Учене. Има 30% от нещата дето няма как да си ги знаел. На колко метра се изключват дългите светлини? Колко трябва да е дълго въжето за теглене? Твърда връзка колко тр. да е дълга... Въобще простотийки, но трябва доста да се чете!

Хващай и решавай! Аз платих 20лв, за вътрешните. Изнудване, си е от където и да го погледнеш, но гледах всичко да си изперкам колкото се може по-бързо. Успех с решаването. Чети по 2,3 пъти въпросите.

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
      Колегата не се оплаква,че трябва да се държи вътрешен изпит ,а затова че трябва да се плаща допълнително на инструктора за него.Това си е за мен не рекет ами жива наглост.Нали си плащаш курса,то по тая логика трябва да се плаща допълнително на инструктора и за съветите дето ти ги дава.
      по принцип за всички от тази фирма е така, ако това е някакво успокоение. Както и да е, аз си взех предварителния изпит с 1 грешка. Парите разбира се, остават за тях, без никаква касова бележка. Все пак в бг живееме, тука е малко по- специфично

Коментар

и аз имах вътрешни изпити,които бяха по 20 лева ако те скъсат..а за външния изпит листовки е 30 лева (11лв е таксата а другите пари отиват за фирмата) нестига че си плащаме 600 лв за КУРСА а и за някфи листовки трябва да плащаме баси...а за кормуването май е 80 лв тука...просто нямам думи Изнудване от всякаде..ама кфо да се прави без шофьорска книжка неможе да караш(може но не е препорачително)
        пък и най добре е листовките да се научат перфектно(не точну листовките а закона за движение и прилагането му,защото като те спрат "милиционерите" за нещо което го няма в закона да можеш да им го напомниш,защото "ТЕ" се възползват от голяма част от хорското незнание на законите и пишат актове без покритие...

ааа нещо много важно - НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ДОРИ С ЧАСТ ОТ МИЛИМЕТЪРА ОТ КВАДРАТЧЕТО,ЗАЩОТО КЪСАТ нА ИЗПИТА...мен така ме скъсаха ;( защото съвсем леко бях излезнал на 4 квадратчета(това стана ,защото химикалът ми беше много смотън и прекъсваше...ама както и да е) и имах 2 грешки и ме скъсаха за 6...и трябваше да плащам 30 лв ....
        [FONT=Century Gothic][SIZE=5][B][U][COLOR=PaleGreen][I]Save the Bulgarian Nature :):):)[/I][/COLOR][/U][/B][/SIZE][/FONT]

Коментар

Това за излизането от квадратчето си е още една подигравка, ти не си зачертал два отговора, а просто си излезнал леко, случва се. Бтв тук листовките са 60 лева, още ли се оплакваш

Коментар

a спокойно те и тука ше вдигнат цените...ама пък в някой други фирми зимат по 15..ама как да е ше търпиме
            [FONT=Century Gothic][SIZE=5][B][U][COLOR=PaleGreen][I]Save the Bulgarian Nature :):):)[/I][/COLOR][/U][/B][/SIZE][/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X