Това за СМС-ите си го помислих, но ако искам да дам левче на каскадьора, защо да давам 20% на държавата, тя с какво ще му помогне?
Това с SMS-ите става за някоя по благородна кампания.
Аз все пак събрах минимална сума поне за лебетка, ролбар, за да ме допуснат изобщо да карам.
Надявам се до състезанието да уредя и горивото.
Има още много неща които трябва да се направят за да стане от това нещо ИСТИНСКИ състезателен джип, но поне е едно добро начало.
След двете варненски състезания, ще сменя двигателя.
По неведоми пътища двигателя (ВИТАРА 1,6) от САМУРАЯ на Камен стигна до мен, а неговият джип оределено вървеше много.
Така че малко по малко....
Надявам се да направя добро каране, да не счупя машината и да дам повод на фирмите да погледнат по-сериозно.
За 50cents каква рекламна площ по самурайчето отпускаш?
/отбелязвам, че нямам нужда от реклама и не познавам ф.л. или ю.л., които да имат/
И как да се организират 1000 потребителя, които са погледнали темата ти, че да ти пратят по "капка", за да стане "локвичка".
Ами освен да сложи номер за смс с добавена стойност, и да му пращаме смс за по 1.20 с ДДС
Ето че джипката се държи добре, и може да изкара няколко състезания.
РЕКЛАМИРАЙ НАРОДЕ....
Все още търся спонсори за около 300-500 лева.
При положение, че ще има 2 Варненски състезания, ще карам и на 2-те.
В момента изработвам ролбар (почти) по изискванията на БФАС.
Виждам, че темата е четена от над 1000 души * 50ст. = 500 лева.
Точно това е основната идея на темата.
За 50cents каква рекламна площ по самурайчето отпускаш?
/отбелязвам, че нямам нужда от реклама и не познавам ф.л. или ю.л., които да имат/
И как да се организират 1000 потребителя, които са погледнали темата ти, че да ти пратят по "капка", за да стане "локвичка".
Ето че джипката се държи добре, и може да изкара няколко състезания.
РЕКЛАМИРАЙ НАРОДЕ....
Все още търся спонсори за около 300-500 лева.
При положение, че ще има 2 Варненски състезания, ще карам и на 2-те.
В момента изработвам ролбар (почти) по изискванията на БФАС.
Виждам, че темата е четена от над 1000 души * 50ст. = 500 лева.
Точно това е основната идея на темата.
Вчера пробвахме джипа и лебетката на "терен".
Решихме да караме по роадбука за 2007 година.
И се почна едно Пробване, и пробване, и пробване....
Като начало още докато се събирахме звънаха телефоните и ... "обърнат джип..." Айде газ по асфалта до там.
Гледка - Дядо Ваньо с Гранд Витарата в 1 яма по таван и Alexmotors почти го извадил ама малко косо. Та така и така сме там дай 2-ра лебетка за стабилизиране. И хоп- Самурая тегли Гранд Витара- смях. Лебетката работеше добре ама акумулатора клекна ... както и да е извадихме го.
Почнахме да караме и тогава за пореден път се убедих, че състезание може да се спечели и с ЧИСТ КЪСМЕТ.
Двигателя на Гранд Витарата заради омасляването и още нещо не работеше като хората и едвам качваше елементарни баирчета и понякога се накагаше да го дръпнем за да се изкачи.
Другият джип беше Паджеро 2,5 TD. Двигателят му работеше много добре, но съса жило за километраж и ... почна да "кара по картинки". След това стоши и накладка и остана без спирачки. По тази причина караше доста по-бавно и внимателно.
ИЗВОД: Ако бяхме на състезание - Самураят щеше да е доста преди тях на ФИНАЛА.
Забравихте ме Вие,
но аз все още съм тук и стягам жълтото самурайче за подвизи.
Само 2-ма души готови да помогнат.... на къде отива този свят.
При наличието на 2 състезания във Варна ваште реклами ще се видят от много повече хора.
Айде на рекламите......
Не се бутайте, рекламна площ има за всички.....
P.S. Първи тестове на лебетката. Монтирах я възможно най-прибрана.
За сега "лова на спонсори" донесе лебетка - никак не е малко за начало.
Има и спонсор за горивото за цялото 3 дневно състезание.
Благодарности на Novice и Явор-VROMOS.com
Е докато за ОФФ-РОУДА продължавам да търся спонсори, на състезание на АСФАЛТ спечелихме 2 купи в Рали "Черно море". Но за това в друга тема.
Сега надявам се да съм спечелил малко уважение в очите Ви и да помогнете да стегна и джипчето и да спечеля и някоя купа в ОФФ-РОУДА.
!!!! Реклама площ все още има свободна. !!!!!!!!!!!
Браво Каскадьоре,сложи и някоя снимка за тежест с купите
Остави коментар: