Някой запознат ли е с услугата Dhl Paket .Доколкото разбрах Dhl работят с немските пощи и Dhl Paket е пощенска услуга .Чакам пратка от Германия ,на тракинга ми показва ,че преди 13 дни е напуснала Германия и от там нататък ни вест ,ни кост .От БГ пощи ми казват ,че пратката не била пристигнала в България и ще мога да я проследя ,чак като стъпи на българска земя .Писах на подателя ,каза ми ,че пратката била в България ,звънях и на Dhl България и те ми отговориха ,че още на 17.05 пратката е била в България ,но от Бг Пощи не са на това мнение .Ходих и до пощенския клон ,но и там я няма ,възможно ли е да са я задържали на митница ,макар ,че ме съмнява все пак е от Европейския съюз .
Доколкото четох докато пратката не пристигне ,само подателя има право да пусне рекламация ,някой запознат ли е дали имам някакви права или мога само да чакам и да се надявам поне да не ме закърпят.Изключително съм разочарован от тази услуга,доставката струваше 21,5 евро за малко колетче ,тази цена не съответства ни най-малко на качеството на услугата.Съветвам никой да не използва услугата Dhl пакет ,защото цената е по-висока от конкурентните фирми ,времето за доставка е много по-дълго ,тракинга е неясен и пратката идва в пощенски клон ,а не на адрес ,ще си спестите много нерви и притеснения .
Доколкото четох докато пратката не пристигне ,само подателя има право да пусне рекламация ,някой запознат ли е дали имам някакви права или мога само да чакам и да се надявам поне да не ме закърпят.Изключително съм разочарован от тази услуга,доставката струваше 21,5 евро за малко колетче ,тази цена не съответства ни най-малко на качеството на услугата.Съветвам никой да не използва услугата Dhl пакет ,защото цената е по-висока от конкурентните фирми ,времето за доставка е много по-дълго ,тракинга е неясен и пратката идва в пощенски клон ,а не на адрес ,ще си спестите много нерви и притеснения .