Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Измамник,предлагащ услуги с цилиндрови глави в OLX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Измамник,предлагащ услуги с цилиндрови глави в OLX

Здравейте колеги.
    Искам да алармирам за измамник предлагащ услуги свързани с ремонт и тунинг на цилиндрови глави в ОЛХ!
    Въпросният господин е radko_parashkevov/РАДКО_ПАРАШКЕВОВ.
    На 16.02.2015г. се свързах с въпросния radko_parashkevov,след разговора по телефона останах с впечатление за кадърен и отговорен човек.
    Уговорката с него,беше за портване,полиране,напасване на клапани и челен шлайф на 16v VW глава.Като се ангажира услугата да бъде извършена в рамките на 5 дни.
    След изтичането на 5-те дни се започна всевъзможни извинения и овъртане,и така след 22 дни благоволи да я изпрати с уверението,че всичко е изпълнено перфектно.
    След разопаковане на пратката с ужас установих, Че по главата НЕ беше пипнато нищо,освен че е измита и има някакъв челен шлайф! Звъннах му по телефона и отношението му беше супер надменно и арогантно.Думите му бяха;
    -ти к'во искаш бе? Имам си достатъчно работа,не ми се занимава с твоя евтинджос!!!
    Та radko_parashkevov е приел пратката с ясната идея,че няма да свърши нищо по нея и ако съм достатъчно глупав да си платя наложения платеж с цената за услугата!!
    Бих се радвал ако спестя тези нерви и пари на поне един колега.
    Който се е занимавал с такива неща,знае с какъв трепет се чакат такива части.
    Супер некоректно и арогантно отношение...НЕ работете с него!
    прилагам линк към обявата в ОЛХ;
    olx.bg/super-tseni-tuning-na-tsilindrovi-glavi-i68076376
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-03-15, 09:24. Причина: Линк

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X