Обява

Свий
Няма добавени обяви.

УЖАС! Режат глави на интернет форумци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: УЖАС! Режат глави на интернет форумци

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
    КОЛЕГИ!!! ОБИКНОВЕННИ ЮЗЪРИ!!!

Виждате сами каква модераторска угроза е надвиснала над тънкото ми вратле. Умолявам всички които успеят да прочетат това преди да бъде изтрито ако аз респективно изчезна от форума за повече от седмица да организират издирването на тленните ми останки. Последното ми желание е - черепа ми да бъде отнесен и погребан достойно на южния полюс /вярвам - няма да ви затрудни/ останалото да бъде изгоряно и разпръснато над екватора равномерно по цялата му дължина /това вече е съвсем лесно/. Благодаря предварително и за всеки случай СБОГОМ!
    Не бой се бе! Както казах по-горе - до Коледа има още време. Все още.

Коментар

А бе не бойте се бе колеги,
      то у нашенско те модераторите няма да се разберат по между си, пък и да се разберат, все ще ги издаде някой, ще се намери и кой да им открадне я въжето, я меча, пък и негласно чух за тарифата, не е непосилна, но за по-сигурно ми се обаждайте, срещу 10% спасявам.
      Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
        ...ми се обаждайте, срещу 10% спасявам.
        Имаш последно предупреждение за непозволена (и измамна) търговска дейност.

п.п. някои все си мислят, че нещата са постарому. Ще разсеем тези заблуди в най-скоро време. Само да приключат предпусковите тестове на новия модул.

Коментар

Мхм, за спам - бам(на ушето), за много(или гаден) спам - и двете(ушета).
          За плюене и храцане - дрън - езика(да му мислят приятелките ви),
          за измама в търговията - ръц ръката(по избор засега, в бъдеще ще видим),
          за обиди, псувни и подобни - клъц китарата(тиквата, главЪта) и по съвместителство пожизнен(или посмъртен) бан.

Това е само проект. Очаква се действителността да е много по-сурова.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X