Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мога ли да разбера защо някой участник е баннат?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мога ли да разбера защо някой участник е баннат?

Мога смело да заявя че следващи подобни квалификации ще ви издействат дълга ваканция съпроводена с въпроси в същата тази тема относно защо сте баннат вие, от тези които не са прочели горното ви мнение.

Утвърден участник сте, имате право на лични съобщения, ползвайте тази опция за контакт с администраторите и собственици на портала за изясняване на всякакви недоразумения и въпроси.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Мога смело да заявя че следващи подобни квалификации ще ви издействат дълга ваканция съпроводена с въпроси в същата тази тема относно защо сте баннат вие, от тези които не са прочели горното ви мнение.

Утвърден участник сте, имате право на лични съобщения, ползвайте тази опция за контакт с администраторите и собственици на портала за изясняване на всякакви недоразумения и въпроси.
      Използвах правото си на лични съобщения , но отговора който получих от заинтересуваните лица бе сухо тълкуване на УСЛОВИЯТА и доказа че те могат да се тълкуват двуяко и както са им удобни . Проявата ми е форма на протест . И какво толкова че ще има БАН и той е за Членовете на форума . Само да не си помислите че ще си режа вените или ще скоча от моста .
      И само да допълня че чета и пиша във форума не заради МОДЕРАТОРИТЕ а заради членовете . Смятам че сте разумни хора и ще направите сами изводи .
      Последно редактирано от alexalex69; 17-03-10, 16:18.
      По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Ако отговорите на лично не са ви удовлетворили - пишете на собствениците на форума. Ако и те не ви удовлетворят - тогава наистина може би е по-добре да не пишете тук. Форумът е частен, тук сте на гости. Както и всички ние. Може би усилията положени от домакините всеки да се чувства тук у дома си са дали прекалено добър резултат, и сте забравили тази подробност.

Прието е когато човек не е доволен от условията за гостуване да сподели недоволството си с домакините, а не да се оплаква пламенно на останалите гости. От висотата на трибуната учтиво дадена му от същите тези домакини.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Ако отговорите на лично не са ви удовлетворили - пишете на собствениците на форума. Ако и те не ви удовлетворят - тогава наистина може би е по-добре да не пишете тук. Форумът е частен, тук сте на гости. Както и всички ние. Може би усилията положени от домакините всеки да се чувства тук у дома си са дали прекалено добър резултат, и сте забравили тази подробност.

Прието е когато човек не е доволен от условията за гостуване да сподели недоволството си с домакините, а не да се оплаква пламенно на останалите гости. От висотата на трибуната учтиво дадена му от същите тези домакини.
          Ако условията са еднакви за всички няма да има проблем . Проблема е тълкуването на Условията . Винаги съм се стремил да ги спазвам и ще ги спазвам и за напред , но ме е яд че ми вменяват вина за която можех да бъда виновен ако бях предупреден а аз наруша . Предполагам че разполагате с права да прочетете личните ми съобщения така че може да се запознаете с проблема без да ви преразказвам по картинка .

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
            ...Предполагам че разполагате с права да прочетете личните ми съобщения така че може да се запознаете с проблема без да ви преразказвам по картинка...
            Блажени са вярващите

Май надценявате възможностите на форумните инструменти, били те в ръцете на супермод или администратор. Както и да е. Оплакванията - на домакините, на лично.

В тази тема - мисля че въпросът е приключен, особено при положение че така и не стана ясно за какво точно е цялата дандания.

Коментар

По късно и вас ще запозная с проблема . Сега се налага да напусна . Приятна вечер

Коментар

Тук му е мястото да припомня, че обръщенията " Ви и Вие", би трябвало да се пишат с главна буква.
                А, че някои модератори се ........., това е друга бира.
                Кой ли брадат чичко го беше казал: количествените натрупвания водят до качествени изменения.За това с него съм съгласен. И дано да се случи и тук.
                А темата ми е интересна. Дали не е време за някоя реформа? Какво пък толкова е лошо да има повече яснота.
                Не говоря за гласност или перестройка.
                Знам, че форума е частен и шапка свалям на създателя му, но имам едно на ум, за някои от модераторите.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  ... но имам едно на ум, за някои от модераторите.
                  Уважаеми Пенчо, може да е било "на ум", но след като сте го написали във форума, редно е да кажете какво имате и срещу кого!
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Уважаеми Пенчо, може да е било "на ум", но след като сте го написали във форума, редно е да кажете какво имате и срещу кого!
                    Опитах се. Изразиха ми съчувствие. Аз против никой не съм! Ще се опитам да открия последното, и ако мога, ще ти го препратя. Ако стане, ще чакам коментар.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Тук по идея си е диктатура. Макар, че не го повтаряме всеки ден. Въпреки това, ценим всеки участник и банваме наистина в краен случай.

Ако някой иска, ще си каже. Като му изтече бана, или извън форума. Няма ние да му правим излагацията.
                      Диктатура ? С времето,предполагам бавно и полека властта вероятно "генномодифицира" хардуерът си,иначе нямам обяснение на определен стил изказ,което е смешно разбира се.

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
                        Диктатура ? С времето,предполагам бавно и полека властта вероятно "генномодифицира" хардуерът си,иначе нямам обяснение на определен стил изказ,което е смешно разбира се.
                        Ще прощаваш, ама нищо не ти се разбра. Пробвай да го разделиш на 2-3 изречения, става ли?

Коментар

Нали българите много обичаме да даваме акъл, та да не се разграничавам

За да се запази от "позор" баннатия участник (т.е. да не се вижда от всички), то дали технически е възможно да се направи, информацията кога изтича бана и евентуално причина, да се виждат когато някой се опита да изпрати на баннатия ЛС?

Но като се замисля, когато някой е баннат, то до името му стои "banned", така че все пак "смъртната присъда" е видима от всички. И някак си не ми се вързва оправданието, че срока на бана бил твърде лична информация и за това не се вижда. Може би просто технически е по-сложно да се направи и тук въпроса не е морален, ами се стига до чудене дали целта оправдава средствата...

Коментар

Хайде и аз да не се разграничавам, няколко съвета към потрбителите.

На всеки раздел, най-отдолу пише кои са модераторите. Като те освиркат няколко пъти, не пиши повече в тоя раздел.
                            Ако и на друго място те освиркат, вземи си прочети мненията и може да разбереш нещо повече.

Има случаи когато някой преживява пубертет, критическа или обикновен цикъл не навреме. Това е човешко. Проверявай да не си ти.

Ако се окаже, че само на едно място не си добре дошъл то е по-лесно да приемеш, че това място не е за теб отколкото да се мъчиш да го поправиш.

Проверено. Вервайте ми.

Поздрави.
                            Вальо.
                            Последно редактирано от cveti; 03-04-10, 12:02.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X