Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднаха ми джипката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Откраднаха ми джипката

Много ти съчувствам колега и на мен ми е още прясна болката.
    Групата която действа в нашия район е Пернишко-Владайска доколкото успях да разбера.Ако и ти надушиш някакви следи свиркай,че още ме държи заради моя Сайдкик!
    Камен Механджиев

Коментар

Ако си подал жалба в 02РПУ много вероятно да ти се обадят след няколко дни с предложение за някакъв откуп.

Коментар

Па ако се обадят може и групово да отидем....да ти помагаме да носиш парите де.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Аз като подадох жалба във 2-ро РПУ и си оставих телефона на хиляда места/за да им е по-удобно/ да не би да ми се обадиха гадовете мръсни!
          Камен Механджиев

Коментар

Съчувствам ти колега.Дано поне да се обадят да искат пари за да я върнат.

Коментар

Мамицата им поганска...Обади се възможно най-бързо на ченгетата-често са медиатори на айдуците. Обиколи моргите в Дупница,София,Кюстендил-в тоя ред. Автокъщите в Кюстендил са на дупнишки главочи. Не чакай да ти я намерят,търси сам-ако я разфасоват-правят го до 48 ч. Дано си намериш колата!
              Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Преди около 40 минути видях такава джипка, номерът обаче е друг:
                САВХ
                4589.

Ако все пак искаш подробности, свирни.

Поздрави и дано се намери! И това понякога се случва.
                Искам България чиста!

Коментар

Благодаря ви колеги за съчувствието!
                  Честно казано не мисля да се поддавам на рекет ако ми се обадят!
                  Колега Spas55 пиши ми на Л.С. къде си видял джипката въпреки че сигурно просто е същия модел и цвят, ама знае ли човек ...
                  Моята е V6 бензин, като отличителен белег има изтъркано и ръждясало на прага под шофьорската врата, а и самата врата е натисната ...
                  Opel Frontera 2.0i
                  Honda XLR 250

Коментар

Ако имаш възможност, провери автокъщите наоколо. Възможно е да я разфасоват и да я разпродават на части. Пожелавам ти дано я намериш цяла.

Коментар

Колега, не зная какво е станало до сега с откраднатото ти Паджеро, но виж какво се е случило скоро с колегата Чавдар (V93)
                      Чудя се дали няма нещо общо между двете случки - кражбата на твоята кола - на 29-08-09 и опита за кражба на Хюндаи на 21-09-09. Дали пък това Паджеро, с тези различни рег. номера /явно крадени/, не е твоето Паджеро но леко префасонирано? Успех в намирането на колата!
                      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                      First impression is not always true. Get inspired.
                      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Това което се е случило с колегата е крайно неприятно, аз досега все съм бил спокоен, като си оставям джипката в планината, ама явно вече никаде няма спасение. Той е писал в темата, че не е приличало на моето Паджеро ...
                        Последно редактирано от alxlz; 15-10-09, 23:22.
                        Opel Frontera 2.0i
                        Honda XLR 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X