Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Брой 133 на списание OFF-road.BG

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Брой 133 на списание OFF-road.BG



    Търсете на пазара новия брой 133 на списание OFF-road.BG. В първото ни пролетно издание ще откриете (както винаги) разнообразна информация от света на оф-роуда.
    Определено, акцент в брой 133 на списание OFF-road.BG е автомобилното изложение в Женева. Както винаги, световния форум донесе десетки новости, като сегментът на 4х4, SUV и кросоувър машините за пореден път бе представен повече от солидно.

    Също сериозен акцент в брой 133 на списание OFF-road.BG са интересни технологии и тунинги от света на оф-роуда. Прочетете повече за новата quattro ultra система, специалните предложения на Jeep за 50-тото юбилейно Easter Safari, някои виждания за бъдещето на Land Rover Defender, както и за най-бързите пикапи в света.

    Последният (но не по важност) интересен раздел в брой 133 на списание OFF-road.BG е историческия. Прочетете за 4х4 историята на Suzuki, както и за силния някога конкурент на Jeep – International Harvester Scout. А, и да не забравяме тестовете в броя – новият Kia Sportage, оф-роуд седанът Volvo S60 Cross Country и 7-а серия на BMW с xDrive система.

    Приятно четене!

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X