Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съдействие за Ситроен
Свий
X
-
От: Съдействие за Ситроен
Станьо сигурно има предвид същият ЯсенПървоначално публикуван от zemo Преглед на мнениеМога да предложа един виден столичен майстор ремонтиращ автомобили Ситроен. Казва се Ясен 0888 932 654. Този е друг Ясен.
който има и вивакомски номер,Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеИма си препарат обезмаслител в спрей . Колега докараш ли я до София колата тук е лесно един от най добрите майстори ситроенаджии Ясен ми е приятел от детските години .
а на Соня съм и дал и номерата на Пешо и Митко в Горубляне които правят само Ситроени,
и не пиша от скука, а от личен опит с тези хора.
Това го казвам за трапезните разбирачи дето никога не са имали Ситроен(и), ама дават акъл.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Все едно, колата е стигнала до София. Все си мисля че не трябва да си велик ситроенаджия за да смениш два дихтунга и/или тръбичка и четки на алтернатора. Миенето на двигателния отсек може да се аутсорсне на близката автомивка.
Коментар
-
Освен като работеше на времето линейкаджия в Пирогов да са го клониралиПървоначално публикуван от zemo Преглед на мнениеМога да предложа един виден столичен майстор ремонтиращ автомобили Ситроен. Казва се Ясен 0888 932 654. Този е друг Ясен.
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Ето ви контакти на проверени от мен в годините хора които вършат работа:
Пешо: +359885611376 и Митко: +359899333558 работят в Горубляне на 200-300м от Цариградско на ул. Павел Красов, точно преди гумаджийницата отляво преди реката в посока Самоковско шосе.
Ясен: +359888932654 и +359878932652, къде работи в момента не знам.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Здравейте,
Тези хора могат да помогнат с всичко на веднъж: superserviz2000
Имат и електротехник и разбират от хидравлика.Последно редактирано от Чавдар (V93); 04-01-18, 19:21.
Коментар
-
Не е съвсем така. Точно на тази тръба има специфично уплътнение от към помпата и явно хората, които са ремонтирали колата не са го знаели това. И съответно за това е теча. Така, че точно тук трябва да пипне запознат човек.
Коментар
-
Колега, ти ползвал ли си ги за нещо, щото аз съм им пращал клиенти, щото ми ги прехвалиха като екс монтьори в СФА, и после пратените там ми се бяха повкиснали щото ги бяха обезглавили всичките ?Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнениеЗдравейте,
Тези хора могат да помогнат с всичко на веднъж: www.superserviz2000.com
Имат и електротехник и разбират от хидравлика.
На тоя суперсервиз и цените са му супер.
Ползвал ли си ги, за какво, и колко ти струваше ?ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Простете, че съм образувала проблемна тема.Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеЗа една протекла тръба на масло,то голям проблем.
Какво като е Ситроен,те другите МПС-та нямат тръби и масло.
Правите проблем,от няма нищо!
Това е защото много знам и имам страхотен двугодишен опит като водач
И на базата на този опит бих могла да завирам колата в сервизи всяка седмица и да вярвам, че са си свършили работата и съответно да плащам, но за съжаление нямам тази възможност.
Ако имах познанията, усета и очите на повечето от хората тук, нямаше да имам омазан алтернатор вероятно.
Но пък придобивам опит ... защото искам .... гоня ви ... ей ме на - след вас съм
Благодаря на участниците в темата, всеки един съм прочела и взела под внимание.Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Нема да се плашиш Сонче! И щерката, като взе книжка искаше да и паркирам колата да проверявам масло и антифриз, ма се научи за норматив. Даже как се сменя гума с гаечен ключ (е беше "лула" де).
п.п. Даже отказах да паркирам возилото.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Ако погледнеш в телефона си-имаш номера ми. Другия път го ползвай. Не ти трябва прехвален майстор, както твърдят "спящите" във форума.Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеПростете, че съм образувала проблемна тема.
Това е защото много знам и имам страхотен двугодишен опит като водач
И на базата на този опит бих могла да завирам колата в сервизи всяка седмица и да вярвам, че са си свършили работата и съответно да плащам, но за съжаление нямам тази възможност.
Ако имах познанията, усета и очите на повечето от хората тук, нямаше да имам омазан алтернатор вероятно.
Но пък придобивам опит ... защото искам .... гоня ви ... ей ме на - след вас съм
Благодаря на участниците в темата, всеки един съм прочела и взела под внимание.
Коментар
-
E ... това ми предстоиПървоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеДаже как се сменя гума с гаечен ключ (е беше "лула" де).
Все пак беше 31-ви ... 1-вви ... всеки със своето настроение, компания и ангажименти.Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнениеАко погледнеш в телефона си-имаш номера ми. Другия път го ползвай. Не ти трябва прехвален майстор, както твърдят "спящите" във форума.Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
. Още по татово време си беше най-добрия по тази марка.
Коментар