Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Жертвите от поредната постсъветска война ...
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
- 1 like
Коментар
-
Ми не, чилякът 100 е пуснал "как описват у Фейсбук това, което сме разказали за Буча" Нормално е във всеки абзац да фигурира "Фейсбук"...
Е, можеше с някакъв реквием на фонът на тези шокиращи видеокадри, но.... то от този, толкова....Последно редактирано от deyan_h; 06-05-22, 21:26.
-
В друга тема ме обвинявахте, "ми що си пуснал траурна за тогава, а за това сега не си..."
Ето. Има. Не че мисла, дека е друго. Исто. Просто неизбежен sequel....
Песничката мисля е подходящо тъжна, И е за всички ненавременно заспали.
това въобще не е първата постсъветска, може би е последната... Типично почват с:
свършва с :
Лампата.
Жертвите са посредата. Нека спят спокойно.
А когато:
Ще видим какво ще се окаже от прахоляка...
Така или иначе до тогава аз в мен си имам да запаля. Цигара, котлона за чай също.
Та затова Кино, Виктор Робертович описва почти целият процес...
"Эстрада" бля, дада... мхм.
Последно редактирано от deyan_h; 06-05-22, 21:54.- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
- Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеРаздела се казва ,,в памет на", постсъветските жертви са постсъветски, да не броя до 15 . А стига с тая политика !. Да почиват в мир !
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
- 3 likes
Коментар
-
Освен да Ви предложа, да си представите как вдигам рамене със съжалителен и леко презрителен поглед, за оставащите без разбиране... Но пък с етикетчета за всичко...- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
- Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.
- 4 likes
Коментар
-
Щом не идва от шпиц команда кравария, е опасна. Само те имат "способността" да изнасят демокрация под формата на бомби, и да си врът носа навсякъде. Трябват и гой, факт!
- 3 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.
Коментар