Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли съфорумци в кв.Борово в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли съфорумци в кв.Борово в София?

Та за какво става въпрос? Ще почна с малко предистория. Миналата събота поглеждам през прозореца и какво да видя. Младо семейство, не от квартала, чисти градинката пред пощата в Борово( на ул. Пирински проход и Солун). Слизам веднага долу, да проверя дали не са агент - провокатори наети от Б.Борисов, но не. Оказа се, че са от гражданско сдружение "Борово" (www.borovo-os.hit.bg) Понапреднахме, но болкука е голям.
    Чудесата не свършиха тук. Вчера се изсипаха ощв десетина юнака. Почти го приключихме боклука, боядисахме пейки и люлки, но има за вършене още.
    Та молбата ми е: който се чуди какво да прави другата събота 11. април 2009 да се счита поканен, още повече, че май ще има и купон. Кмета на Красно село май ще сади дръвчета тук. Бирата е студена, а пък може да пуснат и по някое кебапче.
    Резбира се никой от друг квартал няма да бъде върнат.
    Липсват само гребла и чували.
    А нататък следват другите градинки.

До: Има ли съфорумци в кв.Борово в София?

Ясно! Няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Ясно! Няма.
      Как разбра, че няма желаещи
      Поканил си хората на 11.04, тогава ще разбереш, или очакваш за 2 часа темата да се напълни с мнения на желаещи, които да почистят пред блока ти.
      Аз съм от района и ако ми отпадне един ангажимент с удоволствие ще ударя едно рамо.
      Успех!
      VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
        Как разбра, че няма желаещи
        Поканил си хората на 11.04, тогава ще разбереш, или очакваш за 2 часа темата да се напълни с мнения на желаещи, които да почистят пред блока ти.
        Аз съм от района и ако ми отпадне един ангажимент с удоволствие ще ударя едно рамо.
        Успех!
        Нещо не съм обяснил добре. Пред нас вече е чисто на 95%. Другото го мога и сам. Идеята е да продължим нататък. Не пред мен! А пред Вас.

Коментар

пред нас!?!?!? заповядайте, че ми писна вече.........

тук е едно каре от четири блока и между тях кафе и детска площадка, през деня опаковки от какви ли не закуски, а вечер се събират тийновете....... представяте си каква е свинщина ........... а чистим двама човека и от отсрещния блок има едно заблудено семейство....

не чипа, ми не знам какво требва да си сменяме вече......... само на външен вид го докарваме, ма това е казват, щото българина не си правил децата с ръце...............

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
            пред нас!?!?!? заповядайте, че ми писна вече.........

тук е едно каре от четири блока и между тях кафе и детска площадка, през деня опаковки от какви ли не закуски, а вечер се събират тийновете....... представяте си каква е свинщина ........... а чистим двама човека и от отсрещния блок има едно заблудено семейство....

не чипа, ми не знам какво требва да си сменяме вече......... само на външен вид го докарваме, ма това е казват, щото българина не си правил децата с ръце...............
            Къде е това каре? Ще дойдем и там, ама да караме поред. Щом има ентусти, ще се оправят нещата!!!!

Коментар

Внимание!! Промяна в плана! Току що ми съобщиха, че чистенето се изтегля за четвъртък сле 17 часа. За събота остават кебапчетата. Бири може и в четвъртък.

Коментар

Явно няма. Купона мина добре. Продължаваме нататък.!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X