Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отчетна тема на ДБМ за даренията

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Отчетна тема на ДБМ за даренията

    Както обещахме на срещата на събора, ние- доброволките от Фондация "Движение на бг майки" даваме подробен отчет за постъпилите дарения и Ви призоваваме да ни давате съвети за всичко, което мислите, че е възможно да сме пропуснали!
    Ще започнем с предметните дарения, които от утре отиват вече по предназначението си, след като направихме списък кога, как и по колко да носим така, че да стигнат директно до децата.
    -препарати за почистване"Доместос"-4 кашона х 12 броя във всеки
    / приготвили сме 12 броя за Ново село; препаратите ще зачислим на помощния персонал на дома, ще проведем кратък курс за ползването му и ще им прочетем обяснителната бележка на етикета, за да сме сигурни, че са запомнили!/
    -мултивитамини "Марсианци"160 опаковки х 100 бр всяка
    /подготвени за Ново село 10 оп.-децата в момента са 31; направен списък поименен на децата и ще бъде залепен от нас в кухнята, откъдето всяка сутрин ще се раздават на децата със закуската/
    -пастили за гърло и кашлица и комбинирани"Хербитусин"30 оп х 12 пастила
    /не предвиждаме да носим в момента, освен, ако се окаже, че има необходимост/

    Моля Ви отново да се включите с предложения, ако прецените, че не сме обмислили начина за оползотворяване на даренията.
    "Повече глави мислят по-добре"

  • #2
    До: Отчетна тема на ДБМ за даренията

    Днес занесени в дома в Белоградчик :
    -12 бр. "Доместос"
    -15 оп Марсианци
    -10 оп билкови пастили за гърло и кашлица

    Коментар


    • #3
      До: Отчетна тема на ДБМ за даренията

      Днес, 23.10.2008 год занесени в дом за деца...гр. Белоградчик 15 оп мултивитамини "Марсианци" и 9 оп. пастили за гърло, кашлица и комбинирани.

      Коментар


      • #4
        До: Отчетна тема на ДБМ за даренията

        16.12 2008 год занесени в дом "Надежда" гр.Белоградчик 15 оп. витамини "Марсианци"!

        Коментар


        • #5
          До: Отчетна тема на ДБМ за даренията

          21.01.2009 год 10 опаковки "Марсианци" За ДДРЛГ Ново село
          3 оп. за ДДРЛГ Рабиша

          Коментар


          • #6
            До: Отчетна тема на ДБМ за даренията

            22.01.20009год. ДДРЛГ гр.Асеновград
            изпратени на ДБМ звено Пловдив 10 опаковки "Марсианци"

            Коментар


            • #7
              До: Отчетна тема на ДБМ за даренията

              На мнение на колега, написано по повод влизането му в тази тема бих искала да отговоря, че даваме отчет за дарението, направено на ДБМ за ДДРЛГ в регион Видин на Първи нац. събор.
              Освен това, бяха дарени средства, които се разходват по предназначение с цялата документация, готова за представяне от оторизираните лица където и на когото трябва!/предимно на Дарителите/!
              ...иначе имаме за всяка седмица какво да разказваме и да показваме!
              Примерче:http://skorpions.multiply.com/photos/album/21/21
              Вие искате ли да сте съпричастен/на/? Моля-има много хора в нужда-присъединете се!
              Последно редактирано от cveti; 13-03-09, 12:26.

              Коментар


              • #8
                До: Отчетна тема на ДБМ за даренията

                31.03.2009 год. 12 опаковки "Марсианци" за ДДРЛГ "Надежда" Белоградчик
                ...само м/у другото за колегата, който прояви скрит интерес/ / вчера, освен че успяхме да предадем витамините водихме 26 деца от същия дом на тетатрално представление, после им осигурихме обяд, после ги разходихме в чудесната крайдунавска градина, след което им представихме част от един интересен проект на звено Видин и българки, живеещи в чужбина, който включва опознаване на различните държави .На децата раздадохме доста интересни картички, постери, знаменца, сувенири изпратени ни от чужбинските майки по този повод. Отново черпихме децата със сок и палачинки, напълнихме багажника на автобусчето, с което пристигнаха с няколко кашона дрехи, обувки, спално бельо, хавлии и т.н. /+4 препарата "Доместос"-щях да забравя и най-важното-целия ден почти бяхме заедно с тях и те се чувстваха щастливи-в различна обстановка и с много забавления!

                Коментар


                • #9
                  До: Отчетна тема на ДБМ за даренията

                  Също така /това е и като покана за видинлии и гости на града ни/ на 14 .04.2009 год ДБМ Видин организира благотворителен спектакъл на постановката "Молитва към Господ" с участието на Стоянка Мутафова, Васил Попов в залата на видинската Филхармония от 19 часа.
                  Събраните средства ще бъдат допълнени към събраните такива от Коледния благотворителен базар и с тях ще платим чудесна екскурзия на децата от ДДЛРГ "Надежда", която ще се осъществи края на м. май-началото на м. юни и по тяхно желание ще е в регион В. Търново, Габрово. От средствата , събрани от предстоящия Великденски базар на ДБМ Видин ще платим за адвенчър лагери на децата, които покажат най-високи знания по проекта, за който писах в горния пост! /това е отново призив към видинлии и не само да ни подкрепят на предстоящия базар-дали сме "всичко" отн себе си за сувенирите, които ще видите, пипнете и купите!

                  Коментар


                  • #10
                    До: Отчетна тема на ДБМ за даренията

                    Специална покана за видинлии и гости на града ни-8-9-10 април ДБМ организираме поредния традиционен Великденски благотворителен базар. Подготвили сме се с разнообразни сувенири и каним симпатизанти, пприятели, съфорумци и всички съпричастни да ни подкрепят.
                    "Ситуирали" сме се пред окръжен съд-Видин, огряти от нежните пролетни лъчи очакваме да покажем отново на хората, че има неподвластни на нищо каузи, за които си заслужава да бъдем посетени и подкрепени!
                    В събота и неделя сме поканени от белоградчишки приятели да раздвижим гостите и жителите на града и да съберем средства от продажбата на сувенирите ни за поредната екскурзия на децата от двата дома в Ново село и Белоградчик.
                    Заповядайте на благотворителния ни базар!

                    Коментар


                    • #11
                      До: Отчетна тема на ДБМ за даренията

                      След като изписах няколко поста с разни мероприятия, време е да отчета резултатите По време на благотворителните коледен и великденски базар, а също така и театралната постановка /подкрепени от община Белоградчик/ Движение на бг майки Видин успя да събере необходими средства и на 6, 7 и 8 юни организирахме за 32 деца от ДДЛРГ "Надежда" екскурзия. Тук е мястото да спомена, че бяхме включили и дома в Ново село, но за съжаление местната тамошна управа не пожела да докара децата до началната точка на заминаване, както и да ги откара обратно след това, поради което се ограничихме само с деца от Белоградчик/ за тези от другия дом ще организираме нещо друго/ може би трябва да намеря време да разкажа за абитурентката, към която поехме ангажимент да подкрепим за бала й и за чудесните преживявания/
                      Самата екскурзия-съвместно с жените от В Търново обсъдихме маршрута Белоградчик-Трявна-там избрахме чудесно хотелче /"Чичо томовата колиба/, което ни даде приемлива оферта за 2 нощувки и храна за децата. На 7-ми програмата вкл, Царевец, църквата "Св. 40 мъченици", Дряновски манастир и пещера Бачо Киро+вкл обяд, разходка в околностите и привечер свободно време, което беше изпълнено с доста игри и забавления на чудесната полянка пред хотела. Да не забравя да спомена, че собствениците на х-ла по свое желание организираха на децата чудесна дискотека, за което благодаря от името на ДБМ.8-ми юни след закуска разгледахме чаршията на Трявна, Даскаловата къща, църквата, ядохме захарни бонбони и петлета и отпътувахме към Етъра, където се насладихме заедно с децата на вниманието на майсторите на занаяти, които пък разказваха доста надълго за българските традиции. Изобщо не пропуснахме топлите симиди и гевречета, както и захарните вкуситоийки. Така заредени вече спокойно следобяда си отпътувахме за Белоградчик с доста спирки за кроасани, солети, сладоледи и други любими /не само на децата/ неща.
                      Не мисля, че сме направили кой-знае какво, децата са свикнали в общи линии да пътуват, да ходят на лагери, зелени училища и др., но удоволствието да си няколко дни с блесналите им очички и да разпитват за всичко, което ги впечатлява е неописуемо! Да спомена и това, че децата бяха перфектно подготвени- по няколко к-та нови дрешки и обувки, чорапки и бельо-просто чудесни пътешественици!
                      Това беше со кратце разказчето на ДБМ Вд. за три чудесни дена, пълни с радост!

                      Коментар


                      • #12
                        До: Отчетна тема на ДБМ за даренията

                        Сезонът на витамините настъпи отново и Движение на бг майки Видин продължава да дава отчет за дарените витамини. Днес-занесени 9 опаковки в ДДЛРГ гр. Белогтрадчик.

                        Коментар


                        • #13
                          До: Отчетна тема на ДБМ за даренията

                          ...и отново "Марсианци"-12 броя за дома в Ново село и 19 опаковки за домовете в Пловдивско-там ще бъдат разпределени от звеното на ДБМ + почистващи препарати за Ново село

                          Коментар


                          • #14
                            От: Отчетна тема на ДБМ за даренията

                            Оказва се, че цяла година нищо не съм писала....което не означава, че нищо не парвим
                            Влизам в темата, за да предам въпросът на директорката на ДДЛРГ "Надежда"-Б-чик-има ли малко свободни опаковки "Марсианци" за 26 деца? Дарението свърши /останалото при нас/ Оказва се, че ефектът на витамините е изключителен!

                            Коментар

                            Активност за темата

                            Свий

                            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                            Зареждам...
                            X