До: Великите китайски ксенонови лупи, и перипетиите по монтирането им.
Снимката не излиза. Просто трябваше да я направиш на JPG и да я прикачиш. Тия сайтове за картинки дават проблеми постоянно.
ПП: Сега излезе. Според описанието ти ня виждам проблем. Така си е по стандарт тук. Според мен не е нужно да го пипаш. Мойте са направени да отговарят и на американски, и на европейски стандарт, и затова са такива.
Снимката не излиза. Просто трябваше да я направиш на JPG и да я прикачиш. Тия сайтове за картинки дават проблеми постоянно.
ПП: Сега излезе. Според описанието ти ня виждам проблем. Така си е по стандарт тук. Според мен не е нужно да го пипаш. Мойте са направени да отговарят и на американски, и на европейски стандарт, и затова са такива.

Благодаря за голямото желание за помощ. С всеки следващ пост разбирам все по-добре какъв късметлия съм,че знам този форум (на който попаднах съвсем случайно,между другото) и добрите хора,пишещи в него. Задължен съм...
Най-после заспа работата. И пак ме човърка нещо отвътре лятото да взема да ги разглобя фаровете и да си направя лъча равен,ама се чудя още. Сега блендата е /"""""" ,а за да бъде лъчът равен, трябва да стане """"""""""". Въпрос на една малка ламаринка,ама цялата процедура с разлепяне на фаровете,слагането на ламаринките (закрепянето им) и тн. ми се види малко сложна. Смисъл не ,че е толкова сложно- изобщо не е,притеснява ме друго- как ще реагират в ИНД. Че и там сложна работата...
Коментар