Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гребло за сняг
Свий
X
-
От: Гребло за сняг
Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеНщо не се вижда.Дали е само при мен?898450701
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
Струва ми се, че ще изореш асфалта с него.
Ако е по-голяма снежата покривка, няма ли да идва всичко върху витарата?Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
Dacia Duster 4WD
Коментар
-
Дайте отзиви за гребло за сняг тип V. Ще го закача на малко тракторче 4х4 около 700 кг тежи 12коня мотор. За преспи ми се струва по-добрият вариант от право гребло - с едно минаване ще отваря път, на връщане ще го разширява. Т.к. съм патил много от умозрителни заключения, интересуват ме ъгълът на атака спрямо земята - някъде гледах 90 градуса било най-добре. Другият ъгъл - м/у двете рамена май определя колко лесно ще се бута - колкото е по-остър, толко по-дълбоки преспи почиствало. И последното е ската - една ска по средата отпред ли се слага? Не ми се играе да правя настройваеми ъгли, ако отнапред е известен оптималният.
Коментар
-
Колеги, какво става с тези гребла? Няма ли вече клипче, нещо, снимчица? Стопи се снега и няма да разберем, дали са успели да се справят с него.
Или не успяхте да запалите в тези минусови температури?
Поздрав на всички собственици на гребла и да си ги ползват дълго и безпроблемно.Търпението калява силния и прогонва слабия.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар