Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тенис маса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тенис маса

Сега в новата ми гимназия има 5 тенис маси. Този спорт се оказа голяма зарибявка (непрекъснато съм там) . Мисля и аз да си направя нещо подобно. Въпросът ми е: Oт какви плоскости се прави (пазбрах, че се боядисвала с нещо)
    Ако мястото на темата не е тук, моля преместете я.
    Дарин 0897042636
    ВАЗ 2105

От: Тенис маса

Шпервана плоскост ще свърши работа при теб. Боядисва се с боя.

Коментар

Прав си колега, че е голяма зарибявка, аз затова го "Лющя" вече 7 години.
      От Шпервана плоскост ще стане, но не се боядисва с каква да е боя! Имаше специална боя, която се разпръсква с специална доза, точно името не и помня.Защото ако е убикновенна боя няма да се тупка топчето както трябва.
      В първият български сайт за тенис на маса имаше тема как се прави маса, но не мога да я открия, ако искаш потърси може да я намериш..
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Имам една стои на село . Използвах я през летата и ... за жалост вече не я ползвам.
        Предложи нещо и да се разберем. Може да си следващия шампион по тенис на маса . Топспина владееш ли го вече ?
        Който ще получи тази маса - първо ще го пробвам как е на тенис....
        Иначе масата отгоре плоскостта е покрита с фурнир. После следва МАТОВА боя, а не гланцова . И никакъв лак не се слага.
        Плоскостта трябва да е дебела за да не се изметне или потъне. По края се обкрайчва с дъска поставена вертикално на 5-10 см от външния ръб. Като се качвам на село ще ти я наснимам за да видиш как се прави .
        Поздрави !
        И продължавай да тренираш .....

Коментар

Още практика ми трябва, за да се нарека добър. Играя от около месец и мисля, че се справям добре Мерси много за отговорите!
          Топспина владееш ли го вече ? - Не винаги става
          Дарин 0897042636
          ВАЗ 2105

Коментар

Виж по строежите,използват за куфраж водоустойчива плоскост по-добро няма да намериш.
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
              Виж по строежите,използват за куфраж водоустойчива плоскост по-добро няма да намериш.
              Казва се водоустойчив шперплат плоскоста е 1.20 х 2.40 метра дебелина 21мм идеална е за тая работа боядисва си я зелена и не му пука дали я вали . От десетина година всички шкафчета в кухнята на вилата съм ги правил от такъв матерял няма мърдане. По складовете е над 80 лева бройката за това само с приятел по строежите може и употребявана вече лесно пада всичко от нея .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не вкарвайте момчето в разходи. Една плоскост не стига за цяла маса. То какво се оказа- трябват две плоскости - 150 лв
                И после кроежи, дъски, боядисване и пак ... компромисно решение. И друго - за да се играе на масата трябва тази плоскост да се полира за да няма грапавини и неравности. Как ще го направит,. като плоскостите са от частици (трици)?
                Ами крака на масата ? Трябва да издържат тежестта на тенисист, че често се опират на масата при игра .
                Професионална маса мога да му дам за 100 лв. По-евтино ще му е дори от шперплат.....заради спорта....
                Не помня дали е "ТИБАР" или не, но все едно - на тази маса се провеждат състезанията.
                Предлагам професионално решение на един млад спортист .

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                  Не вкарвайте момчето в разходи. Една плоскост не стига за цяла маса. То какво се оказа- трябват две плоскости - 150 лв
                  И после кроежи, дъски, боядисване и пак ... компромисно решение. И друго - за да се играе на масата трябва тази плоскост да се полира за да няма грапавини и неравности. Как ще го направит,. като плоскостите са от частици (трици)?
                  Ами крака на масата ? Трябва да издържат тежестта на тенисист, че често се опират на масата при игра .
                  Професионална маса мога да му дам за 100 лв. По-евтино ще му е дори от шперплат.....заради спорта....
                  Не помня дали е "ТИБАР" или не, но все едно - на тази маса се провеждат състезанията.
                  Предлагам професионално решение на един млад спортист .
                  Е това е най доброто решение.
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X