До: Колко опасни са китайските "електрожени" (ксенонови лампи за фарове)?
така като сте се заприазвали за ксеноните аз си сложих преди 2 години и нещо ксенон на RANGE-а ( естествено нямам лупи - p38a), и ми свети екстра, ама маи не са регулирани мн добре, защото като карам по бързо и ми тъмнее, маи ми светят мн високо, та въпроса ми е къде има стенд да си ги регулирам и да ги направя като хората и колко пари ще струва това удоволствие???
така като сте се заприазвали за ксеноните аз си сложих преди 2 години и нещо ксенон на RANGE-а ( естествено нямам лупи - p38a), и ми свети екстра, ама маи не са регулирани мн добре, защото като карам по бързо и ми тъмнее, маи ми светят мн високо, та въпроса ми е къде има стенд да си ги регулирам и да ги направя като хората и колко пари ще струва това удоволствие???
То едва ли има и такава. А относно заслепяването : от дългогодишния ми опит по пътищата мога да те уверя , че несъзнателните водачи с нерегулирани фарове у нас с обикновени халогенни крушки са в хиляди пъти повече от тези със ксенона . Впрочем , едва ли ще е преувеличение ако кажа , че рядко има автомобили с напълно изправни светлини изобщо
. Изключвам новите ....

И аз това поръчах. След няколко дена ще може да стане.
Коментар