Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бордов двигател от кола?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• charki91
    отговори
    От: Бордов двигател от кола?

Здравей те,бях се отказал да пиша по тази тема точно заради тези безброй многознайковци, за 300 кс за 200 кс за не знам какво си,От 4-5 години на моята лодка монтирах двигател от WV 1,9 тди (вече ги има по 200-300лв.) служи ми вярно без отказ,максимална скорост до 80км. разход реален 10-12л нафта. Ако някой трайно се интересува на тел.0887627935. Лодка MAXUM 5.2m.
    Последно редактирано от charki91; 19-01-19, 12:33. Причина: допълнително инфо

Остави коментар:

• santaclash
    отговори

Ясно-това е от бензиновите резачки.
    300 коня бензинка къде ще я дири по моргите в БГ...съвсем съмнителни идват нещата.

Остави коментар:

• коко келеша
    отговори

Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнение
    А оригиналния мотор какъв е...защото ако оригинално е снякоя 4-5 литрова Пента, Катерпилар или Детройт Дизел...и искаш да му сложиш 1.1 от Фиеста...май няма да стане.
    Оригинално е с поне 3 литров Меркруйзер на безоловен бензин. За побългаряване ще ти трябва нещо около 300 коня та да вкараш в употреба около 200, които ще са близо до заводските данни.

Остави коментар:

• BENZBOSS
    отговори

4.3 V6 Меркруисер 225 коня,ако ти я даде са 2000-2500 лева май си заслужава ма и колесар трябва,той е около 1000-1500

Алфа драйв нали,най-скапаната и слаба колонка.

Заеби,не се занимавай или и побългари един извънбордов 25 коня колко да я бута из гьоловете,всичко е възможно,но ще ти струва колко 6 такива по 3600лева и то пак ако стане.

Какьв Катерпилар,какъв Детройт на това нещо,тия миксери вървят на Тунджа из Видинско

Остави коментар:

• santaclash
    отговори

А оригиналния мотор какъв е...защото ако оригинално е снякоя 4-5 литрова Пента, Катерпилар или Детройт Дизел...и искаш да му сложиш 1.1 от Фиеста...май няма да стане.

Остави коментар:

• persuader
    отговори

Възможност сигурно има ама до колко е смислено е под голям въпрос (според мен не е). Търси нещо което може да му се сложи извънбордов двигател.

Остави коментар:

• georgipetkov64
    отговори

Мислиш ли,че цената ще е по-малка от цената на извън бордов двигател?
    Нямам си понятие от лодки,само предполагам.
    Колко кс. е оригиналният двигател,на лодката?

Остави коментар:

• icohristov06
    започна тема Бордов двигател от кола?

Бордов двигател от кола?

Здравейте,
    попаднах на една доста добра оферта за лодка FLETCHER GTS195, но е без двигател. Има ли възможност да се монтира двигател от кола и по специално има ли кой да направи това '' побългаряване''.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X