Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за руски трактор :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за руски трактор

Ако мислиш да обработваш повече по площ земя си вземи Болгар тк 80 или ТК 82 Ама ако ти е малко имотеца най -хубаво си вземи Владимирец Т 30.
    Малко гори има кабинка няма да те вали, няма да те Духа ти решаваш.

Направи правилния избор.

Коментар

ЮМЗ-то не е капризна машина - знам го от опит.Ако земята,която обработваш не е много твърда да потъва трактора със задното по-добре ЮМЗ 6КМ демек новата кабина.Щом до сега ЮМЗ го е работило значи няма да има проблем.Има един който се продава,но няма навес и уредите на таблото.Ако искаш пиши Л.С. да се разберем
      Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.

Коментар

Първоначално публикуван от daneto555 Преглед на мнение
        Ако мислиш да обработваш повече по площ земя си вземи Болгар тк 80 или ТК 82 Ама ако ти е малко имотеца най -хубаво си вземи Владимирец Т 30.
        Малко гори има кабинка няма да те вали, няма да те Духа ти решаваш.

Направи правилния избор.
        В България продават ли се Т30 до сега не съм виждал?Ако знаеш нещо повече за разпространението им в България кажи или дай някоя обява!Иначе колега намери ли някое МТЗ или ЮМЗ?
        Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
          В България продават ли се Т30 до сега не съм виждал?Ако знаеш нещо повече за разпространението им в България кажи или дай някоя обява!Иначе колега намери ли някое МТЗ или ЮМЗ?
          Ти ме уби.Как да не се продава владимировец не си търсил не си намерил.
          Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.

Коментар

Първоначално публикуван от radoslav94 Преглед на мнение
            Ти ме уби.Как да не се продава владимиРЕЦ не си търсил не си намерил.
            Колега ако намериш Т30 в българия ми се обади!Владимирец Т30 е 4х4!!!НЕ ти говоря за Т25!!!Ето снимка за представа(обикновено Т25 само,че с преден диференциал за двойното) Затова питам дали има в България!

Коментар

Това е Т30:http://www.youtube.com/watch?v=oxg7bTgR2h4
              http://www.youtube.com/watch?v=WzzuagfxF4c
              Има разлика в проходимостта с този доста(Т25А) http://www.youtube.com/watch?v=8CBrP_dE_6M
              Поздрави!

Коментар

От сркомния ми опит с ТК-82,мога да кажа,че тоя трактор е направен за всичко друго,но не и за обработка на земя.Оранта с плуг и дисковането с брана,доста го хабят - скоростите са консуматив.Първичния вал съм го късал 2път,отделно камара други работи по скоростите.Като се замисля и за дърпане на пресна не става - 2пъти ремонт на силоотводния вал,един път лагера,пък другия път отказа да работи на високите оборити.Имам и ЮМЗ от старите,по настоящем е багер,но от времената в който обработваше земята - освен потрошия по плуга и няколко пъти късан навесник,други проблеми не съм имал.Аз бих заложил на по-новото ЮМЗ с голямата кабина.

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
                  Колега ако намериш Т30 в българия ми се обади!Владимирец Т30 е 4х4!!!НЕ ти говоря за Т25!!!Ето снимка за представа(обикновено Т25 само,че с преден диференциал за двойното) Затова питам дали има в България!
                  Ела на село даже и ще те повозя на Т30!Вече 4-та година работи и тази зима се сдоби с нови гуми и ремонт на ДВГ.
                  А по темата мога да кажа,че според мен ЮМЗ-то е по-удачният вариант,поради това,че е по-малко капризен от Болгара/особенно за СК/.
                  Но какъвто и трактор да реши да купи 1000дка ще са му множко.500дка есеници и 500дка пролетници???За оран ЮМЗ-то с руска тройка плуг 3х35 може в най-оптималния случай да оре около 35-40дка при 10часов работен ден,но няма да му стига горивото.Болгара с 10-на дка повече.Предсетбена подготовка не е проблем и за двата трактора 500дка се обработват за 3-4дни.,а сеитба и окопаване са песен.
                  Успех и нека има желание да работи с трактора,какъвто и да е той,че иначе няма смисъл от него!
                  Последно редактирано от чаро 4х4; 10-01-12, 02:07.
                  Чавдар Владимиров
                  0887/912075
                  Ленд Ровър Диско 1
                  Самуад в проект

Коментар

[QUOTE=чаро 4х4;1729977]Ела на село даже и ще те повозя на Т30!Вече 4-та година работи и тази зима се сдоби с нови гуми и ремонт на ДВГ.
                    [/QUOTЕ]
                    Дано не прозвучи като спам!Я му дай някоя снимка в темата: ''Тракторите с които работим...или кой какъв трактор/и притежава?"

че ми е интересно да я видя тази машина!Благодаря Ти колега!

Коментар

[QUOTE=Driftacha;1730961][QUOTE=чаро 4х4;1729977]Ела на село даже и ще те повозя на Т30!Вече 4-та година работи и тази зима се сдоби с нови гуми и ремонт на ДВГ.
                      [/QUOTЕ]
                      Дано не прозвучи като спам!Я му дай някоя снимка в темата: ''Тракторите с които работим...или кой какъв трактор/и притежава?"

че ми е интересно да я видя тази машина!Благодаря Ти колега![/QUOT

Утре ще ти я наснимам и ще кача снимки.
                      Чавдар Владимиров
                      0887/912075
                      Ленд Ровър Диско 1
                      Самуад в проект

Коментар

Извинете ме за закъснението,но бях малко болен.Ето обещаните снимки:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:15012012720.jpg
Прегледи:1
Размер:232.6 КБ
ID:5337007Натиснете снимката за да я уголемите

Име:15012012721.jpg
Размер:240.6 КБ
ID:5337008Натиснете снимката за да я уголемите

Име:15012012722.jpg
Размер:105.6 КБ
ID:5337009Натиснете снимката за да я уголемите

Име:15012012724.jpg
Размер:173.0 КБ
ID:5337010Натиснете снимката за да я уголемите

Име:15012012725.jpg
Размер:243.2 КБ
ID:5337011
                        Чавдар Владимиров
                        0887/912075
                        Ленд Ровър Диско 1
                        Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                          Извинете ме за закъснението,но бях малко болен.Ето обещаните снимки:[ATTACH=CONFIG]405300[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]405301[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]405302[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]405303[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]405304[/ATTACH]
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01176.jpg
Прегледи:2
Размер:87.3 КБ
ID:5337012Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01175.jpg
Размер:159.0 КБ
ID:5337013Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01174.jpg
Размер:107.3 КБ
ID:5337014Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01173.jpg
Размер:151.6 КБ
ID:5337015Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01172.jpg
Размер:152.9 КБ
ID:5337016Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01170.jpg
Размер:187.7 КБ
ID:5337017

При мен има 2 по нови събратя20-48(и се дават)
                          Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Ей колеги много Ви благодаря,за първи път виждам Т30 в България.Т30 е с по-голяма проходимост от обикновения Т25Чаро,ти с плуг 2-ка ли го караш?Благодаря!

Коментар

Май се отклонихме малко от темата на колегата, че ако го пуснете с Т-30 или ВТЗ-2048А ще има да обработва ... с няколко машинки. Чаро е прав за ЮМЗ-то въпреки, че де да знам можеби защото съм ги продавал но си предпочитам МТЗ-952 чистото с металната кабина. Вярно, че те в момента вървят доста по-скъпо.
                              Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
                              Калоян Кирилов
                              LZ2ZGT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X