Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"NO FEAR NO LIMITS"

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • "NO FEAR NO LIMITS"

    Получих покана от колегите от Хърватска и ще публикувам директно текста на писмото им

    "Състезанието "NO FEAR NO LIMITS" hard enduro подобно на „Вратите на Ада” и трудно като “Red Bull Romaniacs” само в един състезателен ден. В действителност е в два състезателни дни, защото резултатите от кроса през съботния ден се зачитат за стартовата позиция в надпреварата в неделя. Участниците стартират един по един през една минута и разполагат с лимит от 4 часа да достигнат до финала от момента на стартирането им. По трасето трябва да се съберат всички „ЦП” та и ако се изпусне едно, участника се дисквалифицира. Ако участника стартира в клас „Експерт” минава „ЦП” тата сам, в отборния клас , е същото но за двамата състезатели, като те карат заедно и си помагат по време на състезанието.
    Миналата година само 10 състезатели успяха да достигнат до финала в рамките на 4 те часа. Победител стана Ерик Брандауер. Тази година ще имаме още елитни състезатели като Rudi Peshl (BMW factory driver), Poal Shrank (Aprilia factory driver),Peter Katay (top five enduromanics finisher and Dakar driver) и много други.
    Ще ни бъде приятно да имаме участници от тази част на Европа , обикновено имаме участници от Германия, Австрия, Унгария, Италия, Словения."






    Засега от България ще участва Десислав Цеков в клас АТВ, а защо не и някой хард моторист
    Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 14-05-09, 08:06.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X