OFFRoad триатлон™
Щура идея която се породи в мен преди броени часове и аз не можах да се стърпя и да не я напиша , за да си кажите мнението!!!
OFFRoad триатлон!!! Състезание, което ще включва три дисциплини и ще бъде лятно и зимно!!! Засега съм обмислил само лятното издание, защото то предстои, а за зимното по нататък!!! Моята идея е това състезание да бъде еднодневно, да се провежда в неделя и да бъде добре разгласено за него!!! Та според мен като гледам, повя вятър да се провеждат по-нетрадиционни състезания, а това е много подходящо за летните горещини!!! Самата идея ми е състезанието да започва в неделната сутрин(много повече хора са свободни) и да започва с един зрелищен траял на плажа
(който да се явява първата дисциплина). Той трябва да завършва на брага точно до самата вода,където да има клетки като при срелбата в биатлона(там ще бъдат паркирани "джиповете")и след това екипажите да напускат своите автомобили и да се захващат с втората, водна, дисциплина!!! Тя предлагам да представлява гребане с лодка(или водно колело) по маркиран с шамандури маршрут и достигане на определена точка, където единя участник да се гмурне(не на дълбоко) и да извади маркер. След това екипажа трябва да потегли отново към сушата, където да заеме мястото си в "джипа" и да се отправи към следващата дисциплина-ориентиране, което ако може да завършва на същия този плаж(идеята е публиката да може да има занимание презцялото време).Ако всичко това бъде придружено с едно хубаво разгласяване според мен много хора биха се стеки и видяли шоуто. Все пак през летен месец има много хора по черноморието, които биха разнообразили ваканцията си!!!
С тази идея може да бъдат спечелени много спонсори(от много области) и мисля че това ще допринесеи нещо за разпространението на манията наречена офф-роад.
Може и всичко това да бъде направено близко до някой язовир или езеро, а не до морето, но каточели няма да има същия ефект!!!
Надявам се да ви хареса моята идея и да се намерят организатори!!!
А ако нещата потръгнат ще поработя и над зимната версия
OFFRoad триатлон™
Стоян, гр. Пловдив
19.03.2006
Щура идея която се породи в мен преди броени часове и аз не можах да се стърпя и да не я напиша , за да си кажите мнението!!!
OFFRoad триатлон!!! Състезание, което ще включва три дисциплини и ще бъде лятно и зимно!!! Засега съм обмислил само лятното издание, защото то предстои, а за зимното по нататък!!! Моята идея е това състезание да бъде еднодневно, да се провежда в неделя и да бъде добре разгласено за него!!! Та според мен като гледам, повя вятър да се провеждат по-нетрадиционни състезания, а това е много подходящо за летните горещини!!! Самата идея ми е състезанието да започва в неделната сутрин(много повече хора са свободни) и да започва с един зрелищен траял на плажа

С тази идея може да бъдат спечелени много спонсори(от много области) и мисля че това ще допринесеи нещо за разпространението на манията наречена офф-роад.
Може и всичко това да бъде направено близко до някой язовир или езеро, а не до морето, но каточели няма да има същия ефект!!!
Надявам се да ви хареса моята идея и да се намерят организатори!!!
А ако нещата потръгнат ще поработя и над зимната версия

OFFRoad триатлон™
Стоян, гр. Пловдив
19.03.2006
Коментар