Без гробаря от Шумен че сготвихме скоростната кутия на патрола в една гора,КОЛЬО ще разправя а скоро ще пусна и снимките
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Любителско състезание в с.Нова Черна на 12.06.2010г.
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Любителско състезание в с.Нова Черна на 12.06.2010г.
Без гробаря от Шумен че сготвихме скоростната кутия на патрола в една гора,КОЛЬО ще разправя а скоро ще пусна и снимките
-
Чавдаре, мисля,че трябва да пуснеш актуален списък на записаните учасници!
Остави коментар:
-
chavdarvladimirowПървоначално публикуван от blago4x4 Преглед на мнениеОпитвам се да намеря скайпа на Чаро4х4 .
Остави коментар:
-
Чаро, запиши Бисер Кулинов и Кристян Кирилов от Свищов.
Ние можем да плуваме,но дай снимки от местото за бивака, че барбекюто не може !Има ли чешма или магазинче на близо?
Остави коментар:
-
Опитвам се да намеря скайпа на Чаро4х4 .
Остави коментар:
-
Благодаря за инфото! намерих го , а плавници ще трябват на всчки навигатори.
Остави коментар:
-
Днес ми звъняха обеспокоени колеги от факта,че Дунава е покачила нивото си много.Няма да ходим покрай реката.Спокойно,няма вода по трасето,с изключение на 3 плитки водни препятствия.Най-дълбокото е 70-80см.,а и самите препятствия са от подпочвени води,т.е.няма копано с багер и отдолу почвата е сравнително твърда.
За да няма преди и след състезанието мърморене и караници определяме следните наказания:
1. За непреминаване на препятствие/заобикаляне/-20мин.нак.време
2. За ползуване на асистираща машина/трактор,/-10мин.нак време
3. За излизане от обозначеното трасе/скъсана лента/-5мин.нак.време
4. За неспотсменство -дисквалификация
Пак пиша:записване за участие,теглене на чоп за стартов номер,разяснения за трасето-от 8.00-9.30 на центъра на Нова Черна.
Остави коментар:
-
На изток от Русе. На няколко километра на юг от Дунав. Долу-горе по средта между Русе и Тутракан. Напиши в Гугъл карти "Нова Черна" и ще ти излезе точното сазположение.Първоначално публикуван от krasio46 Преглед на мнениеКолеги къде се намира това село ? навигацията не го открива.
Чаро, какво е туй забутаното село дето го няма в навигациите бе

Остави коментар:
-
Колеги къде се намира това село ? навигацията не го открива.
Остави коментар:
-
Аз ще присъствам като полукомпетентна публика благодарение на Кольо. Като гледам трасето съжалявам навигаторите, има да се калят...
Остави коментар:
-
Моето скромно мнение - шнорхела при дълбоки води е последната грижа на Витарата - то има и кабели и делко и бобина въпреки че са на възможно най-висока позиция пък да не говорим за моно инжекционните мотори дето лулите на свещите са външни/открити. Така че към организатора - Чавдаре пощади ни и не избирай толкова дълбоки локви
Остави коментар:
-
Моят шнорхел дето си го направих днес няма никакъв, ама никакъв фасон, ама като запуша маркуча с ръка-и витарата гасне. Имай си сафарито за украсаПървоначално публикуван от gen4 Преглед на мнениеСлед Глоджево и вчерашните изпинания дето ми организира Кольо в неговата локва изпитвам панически страх от дълбоки водни препятствия, въпреки супер фасонския шнорхел който има Витарата! Ако вземаше въздух и от него щеше да бъде като Събмарин
ама на, удави се....
Спам, може да триете.
Остави коментар:
-
След Глоджево и вчерашните изпинания дето ми организира Кольо в неговата локва изпитвам панически страх от дълбоки водни препятствия, въпреки супер фасонския шнорхел който има Витарата! Ако вземаше въздух и от него щеше да бъде като Събмарин
ама на, удави се....
Остави коментар:
-
Да не се получи всички да викаме хвръкнаааааааПървоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениеИли аз ще викам опъваааааай лебетката .ПО БЪРЗОООООО....
Остави коментар:
-
Или аз ще викам опъваааааай лебетката .ПО БЪРЗОООООО....Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнениеХа, май като гледам снимките от трасето на това състезание аз ще съм пилот а Мехата навигатор, щот аз имам капитанско право и морско образование а той не

.....да видим как той ще вика-"плувай по-бавно,по-бавнооооооо"

Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Остави коментар: