Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4x4 Шумен трофи 2013 - Доброволци

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • 4x4 Шумен трофи 2013 - Доброволци

    Здравейте,
    Желаещите да се включат отблизо в състезанието, могат да направят това като помогнат на организаторите и бъдат "доброволци" по трасетата.
    Какво правят "доброволците" може да запитате - те са помощници на съдиите и тяхна задача ще бъде да следят за спазването на реда и безопасността по трасетата както за състезателите, така и за публиката.
    Какво е необходимо на доброволеца:
    - Свободно време в Съботният и неделен ден.
    - топли дрехи и разбира се компания ( освен тази на съдията на място ) , която обаче да не му пречи да изпълява задачките си.
    - желание да помага с ясното съзнание, че може цял ден да види преминаването само на един автомобил или цял ден да му се налага да пази публиката от състезателите, както и обратно
    - желание да помага в маркирането на трасетата и съблюдаване и възстановяване на маркорвката
    - желае да се запознава с нови приятели и съмишленици.

    За целта - желаещите да станат доброволци, нека да заповядат в Неделя ( 24.11.2013 ) от 10:00ч. на мястото където миналата година се проведе "Италианското преследване" и награждаване на участниците в 4х4 Шумен 2012 - западно от с.Лозево. Координати: N43 17.673 E26 52.113 . Там заедно ще бъдат разяснени повече детайли по това кой с какво може да помогне, кой къде и с кого ще бъде, както много друга информация свързана със състезанието.

    Хората, които вече са информирани, че ще бъдат съдии по време на състезанието , не е задължително тяхното присъствие, но ако имат желание да си прекарат приятно неделята - нека да заповядат.

    Поради натовареният график покрай проверки на трасета и изчистване на детайли - тази тема ще бъде само информативна и няма да имаме възможността да я обновяваме с информация, а всеки желаещ да участва и искащ да участва, нека да дойде на събирането.
    Благодарим ви !
    siko

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X