Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4х4 ШУМЕН 2010 - неофициално

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • 4х4 ШУМЕН 2010 - неофициално

    Днес установих, че от фамилия Панайотови, само аз вече НЕ съм с БАННАТА( хахахахха)
    И с удоволствие, ще споделя с вас, хронологично информацията, която бяхме подготвили от 15септември2010 до сега, част от която, беше изтрита и организатора беше “баннат”.


    *** *** *** *** *** *** ***
    БЕЛЕЖКА: Наистина, необясним пропуск. Но подобни грешки се оправят много лесно.
    Последно редактирано от Goblin; 03-11-10, 17:42.

  • #2
    От: 4х4 ШУМЕН 2010 - неофициално

    Първоначално публикуван от VIPphoto Преглед на мнение
    ......И с удоволствие, ще споделя с вас, хронологично информацията, която бяхме подготвили от 15септември2010 до сега, част от която, беше изтрита и организатора беше “баннат”.
    ....Повече информация отностно правилника, таксите и необходимите документи можете да намерите на официалната страница на изпитанието.....
    .... Ако наистина желаете повече информация, най-лесното е да позволите на организатора все пак да има писмен достъп до темата на собственото си събитие 4х4Шумен 2010.
    След като такава информация се изисква от дългогодишни участници
    Явно не комуникирате с брат си и не сте нясно какво и как е станало и защо. Организатора винаги е имал достъп и права тук, докато не реши да наруши Правилата на този форум( напомням, това тук не е "собственото състезание" на някой "дългогодишен участник", а частен форум със собственици, които определят задължителните Правила).
    Никаква съществена информация не е трита, четох темата преди колегите да я почистят от заяжданията и нерегламентираните препратки към други сайтове. Дори тук и сега пак не излагате всички подробности, а насочвате хората към вашия сайт, там да търсят форми за записване и още данни. Бихте ли обяснили какъв е проблема да ги постнете тук? Хем пишете в този форум, използвайки ресурса и популярността му, хем не искате да споделите важните неща. След като 100 пъти хората питаха и търсиха инфо, вие упорито отказвате да споделите всичко и който се интересува, да чете другаде. Това е единствения проблем, който вашето семейство има тук - нежеланието да сподели и представи състезанието така, както го правят другите. Останалите членове на вашето семейство бяха официални Организатори с модераторски права в темите за състезанието, но вместо да споделят интересното тук, те упорито насочват хората към някакъв външен сайт. Е как да си Модератор и Организатор тук, като не споделяш това, което Правилата на този Форум изискват. Упорито се говори за дискриминация, отношение и прочие, което са пълни глупости. Споделил съм го и с брат Ви, писал съм го открито поне 10 пъти. Въпреки че нямам никакви модераторски права в този раздел, аз като фен упорито се интересувам от информацията за последното останало истинско трофи тип състезание в България. и въпреки стартираните теми упорито ме бутат да търся всички подробности другаде. Аз просто искам да видя официален правилник, условия за участие и евентуално списък на записалите се. Проблем ли е тия 3 неща да се постнат тук? Или да ходя да ги чета другаде? Моля да ми отговорите еднозначно на този въпрос, с просто да или не. Ако е да, ще ги прочета с удоволствие, аке е не, бих искал да знам защо.Смешно е друг фен да пуска вместо вас правилата на собственото ви състезание, не мислите ли?
    Ако нещо ви притеснява, свържете се с администрацията, бързо ще ви помогнат и при определени дребни условия всичко ще си дойде на мястото с Организатора и правата му.
    Последно редактирано от zzlatev; 03-11-10, 15:06.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

    Коментар


    • #3
      От: 4х4 ШУМЕН 2010 - неофициално

      Добър ден, Приятели на офроуда...


      *** *** *** *** *** *** ***

      БЕЛЕЖКА: Добър да е и на вас
      Останалото вече е безпредметно. Още веднъж - лек ден
      Последно редактирано от Goblin; 03-11-10, 17:45.

      Коментар


      • #4
        От: 4х4 ШУМЕН 2010 - неофициално

        Това е отговор НЕ, така ли? Да разбирам ли, че няма да публикувате регламента( от днес до състезанието има точно месец), условията за участие и списъка дотук( аз не ровя напосоки в интернет и ми е трудно да го търся другаде, пък така и така пишете тук)? Бихте ли обяснили защо? Бихте ли обяснили и защо въпреки всичко пишете недомлъвките си тук от 3 месеца преди състезанието, след като не желаете да спазвате елементарните неща, които се изискват от всеки Организатор. Щото с написаното дотук не сте полезна на никого и не казвате нищо ново за самото състезание, нито за трасето му( снимки имаше и преди) , нито за регламента му, нито за участниците.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

        Коментар


        • #5
          От: 4х4 ШУМЕН 2010 - неофициално

          " Форум (лат. forum) - в Древен Рим форумът бил главният градски площад, център на обществения живот в градовете под рисмка доминация...

          *** *** *** *** *** *** ***

          Мдам. Доживяхме да ни дават акъл по комерсиализъм най-некомерсиалните индивиди добирали се някога до този форум.

          По-нататъшните уроци очакваме - в блага приказка с администрацията. Лек ден.
          Последно редактирано от Goblin; 04-11-10, 14:54.

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X