Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Комисия Крос Кънтри Рали и Офроуд 2020

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Добро утро на всички, по молба на Венко Градев качвам ПРОЕКТ ЗА КАЛЕНДАР 2020, който ще се изпълни при запазване на настоящата ситуация с пандемията и разхлабване още на мерките.. да се надяваме силно...
    Бъдете здрав и се пазете !
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-ef311092e026b4d6899e18e2f8ea2468-V.jpg
Прегледи:576
Размер:73.2 КБ
ID:6606263

    Коментар


    • #17
      Защитна клетка захваната на минимум 6 точки към купето

      Искам да попитам клетката трябва да е отвън или вътре?

      Коментар


      • #18
        Първоначално публикуван от kajivoj262 Преглед на мнение
        Защитна клетка захваната на минимум 6 точки към купето

        Искам да попитам клетката трябва да е отвън или вътре?
        Може отвън, може и вътре.

        Коментар


        • #19
          Уважаеми колеги, състезатели и фенове,

          В този състезателен сезон за първи път Трофи състезанията са официално първенство към Автомобилната Федерация на България и в тази връзка предприехме широка информационна кампания във форума, социалните мрежи и в комуникационния канал Вайбър. Постарахме се чрез директни срещи да отговаряме на всички, възникнали въпроси. Още преди обявяването на календара изготвихме и публикувахме правилник и технически изисквания за състезанията, съобразени с възможностите и ситуацията в българския Офроуд.

          За съжаление ставаме свидетели на неразбиране, както и на изразяване на публично недоволство към работата на Комисията, Федерацията, организаторите и на самото първенство от състезатели, фенове и роднини на феновете и състезателите. Прочетохме толкова невероятни неща, че с моите колеги решихме да проведем ОБЩОНАЦИОНАЛНА ОФРОУД СРЕЩА, за да изясним всички аспекти по отношение на нормативната база и организацията на състезанията. Правим това, защото ако това продължава, ще пострада имиджа на спорта, както и върху хората, практикуващи този спорт, което респективно ще даде отражение на върху спонсорите и нагласите на обществото в България!

          На тази среща вие ще имате възможност да направите предложения за подобряване на състезанията през сезон 2021, които ще бъдат разгледани от Комисията и организаторите на състезания, както и ръководителите на клубовете!

          Във връзка с гореизложеното, Ви каня на 24 Септември от 17:00 часа в конферентната зала на хотел „Арена“ в гр. Самоков /ет. 5/, за да зададете своите въпроси към членовете на Комисията, представителите на АФБ и организаторите на състезания, за да изразите своята позиция, както и да задавате въпроси по административната, техническата и организационната част на Рали Шампионата и Трофи първенството.


          Очакваме Ви !

          С уважение:
          Венелин Градев
          Председател на Комисия Крос Кънтри Рали и Офроуд
          [SIGPIC][/SIGPIC]

          [url]www.4x4varna.com[/url]

          Коментар


          • Бакалов
            Бакалов коментира
            Редактиране на коментар
            Поканата за среща е хубаво нещо , но така отправена е просто опит за привличане на хора . Срещата е много закъсняла и освен говорилня нищо добро няма да се получи . За да има смисъл такава среща трябва да се проведе в началото на годината и в нея да участват състезатели реално каращи ТРОФИ . Няма смисъл на такава среща да има хора които никога не са участвали на екстремно трофи , да налагат мнение и да определят какви трябва да са ТРОФИ състезанията в България . Успех със срещата и се запитайте защо състезателите от екстремният клас не искат да участват на състезанията организирани от федерацията

        • #20
          Уважаеми колеги, на Вашето внимание качвам всички докумнети приети от Комисията и УС на АФБ, които ще Ви бъдат необходими при участието в шампионата Крос Кънтри и Трофи първенството. Искам да обявя и официалните канали за комуникация и информация, в които можете да се включите (ако още не сте го направили).
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Информация.jpg
Прегледи:151
Размер:82.0 КБ
ID:6685564





          Прикачени файлове
          [SIGPIC][/SIGPIC]

          [url]www.4x4varna.com[/url]

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X