Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BG X-Enduro Championship 2020 - Covid19. ТРЕНИРАЙТЕ, ЗАПОЧВАМЕ СКОРО!

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • BG X-Enduro Championship 2020 - Covid19. ТРЕНИРАЙТЕ, ЗАПОЧВАМЕ СКОРО!

    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:73060816_2871426382867499_1016372983754653696_o.jpg Прегледи:1 Размер:183.7 КБ ID:6600965

    BG X-Enduro Championship


    ТРЕНИРАЙТЕ, ЗАПОЧВАМЕ СКОРО!
    Здравейте приятели,
    тези дни съм в интензивни разговори с всички организатори и искам да ви запозная със ситуацията около календара за сезона.
    1. Състезанията ще започнат в момента, в който министърът на здравеопазването разреши спортно масови мероприятия! Кога ще стане
    това - само той знае. Надяваме се на предварителна информация и това да се случи за началото на юни.

    2. МСК Препараторите-Горна Малина, Мото Дружина Банско и останалите организатори са готови за провеждане на състезанията си, стига противоепидимичните мерки да паднат а състезанието да не е утре!
    В тази връзка и ситуация, предложих на организаторите ако се наложи да се откажат от допълнителни разходи, като нови елементи в ендурокрос трасе, паметни тениски и т.н. Всеки сам да си прецени възможностите, като основната цел е да има състезание по регламент.

    3. BG X-Enduro Championship, Bulgarian Motorcycle Federation и застрахователя са в интензивни преговори за промяна в цените за застраховки и лиценз. На този етап се знае, че със сигурност ще има драстични промени. Новите условия ще ви кажем допълнително, след като всичко е ясно на 100%.

    4. Във връзка с горното (застраховки и лиценз) Ви моля да се подготвите поне с предварителните и бавни Кръвна група и Медицинско за МПС, за да няма драма в последния момент за лицензирането.

    5. Предложил съм на клубовете Enduro X-treme Sopot и Xtreme Enduro Sevlievo ако желаят, да дадат нови дати за провеждане на техните състезания в периода октомври и/или ноември и съответно актуализиране на календара. Копринка за сега не я мисля, понеже тя може да се организира декември, дори януари.
    Това е информацията, която мога да ви дам в момента.

    Бъдете здрави и тренирайте като за последно!

    Искрено Ваш и с огромно нетърпение очакващ сезона:
    Тодор Пашов
    EnduroX Alba-Damascena 2019

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X