Обява

Свий
Няма добавени обяви.

July morning

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• July morning

Още веднъж поздравих слънцето с "Добро утро!"
    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20250701_060141.jpg Прегледи:0 Размер:286.7 КБ ID:7004169
    щ5
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от ezhko; 01-07-25, 06:04.

Верно жулай станало било, ве!
    Аферим!
    Враг усраине

Коментар

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      А има ли сценарии, който да не и писан с такава цел?
      Извън чалгата ако кеш.
      Не мисля, че и организираните събития около жулая се правят от любов към към нищо различно на парите.

Естествено нямам предвид импровизираните сбирки в този ден от групички хора, така както е било някога.

Между другото аз никога не съм бил фен на точно тази идея ма е ни съм ги сочил с пръст като “бахти наркоманите непотребни”
      Одил съм тоо ден на блатото спецЯлно ма не е и мойто.
      Мога да са насмуча във всеки ден със същият успех навсякъде.

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Няма.
      Аз на Джулай по сценарий още не съм ходил.
      Ама като нищо и него ще се опитат да оакат. Демокрация, е това, не е шега работа.

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Факт е, че инициативата и съдържанието НЯМАТ абсолютно нищо общо с първоначалните.
      И донякъде е нормално - има/няма минали са 30 години?!?
      Баща ми Бог да го прости гледаше на жулая по МНОГО различен начин на това, което аз виждах.
      А като съм гледал е било преди повече от 10 години.
      Какво е в момента дори не ме интересува.
      Дано да пропускам нещо.
      Но - ЕДВА ли.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:viber_image_2025-07-01_09-17-35-764.jpg
Прегледи:229
Размер:109.2 КБ
ID:7004206
    Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
    Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
    Opel Campo 3,1 TD '99
    Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:viber_image_2025-07-01_09-17-35-764.jpg
Прегледи:229
Размер:109.2 КБ
ID:7004206
      Да-а-а-а:

https://www.tiktok.com/@chanko_mitko...ZN-8xfae6uxs1O

и след Джолан-морнинга:

https://www.tiktok.com/@lessplasticb...ZN-8xfYAlIy7ba
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• blackfirefly
        blackfirefly коментира
        Редактиране на коментар
        Цялата страна е като след един голям Джолан морнинг... Едва ли има някъде да не е осрано...

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Проблема пак е чисто организационен . Такива мероприятия не стават без разрешение поне от общината и съответно за да го дадат поставят условия . Нищо не им пречи да са поставили условие за своевременно почистване след мероприятието . Ако плажа е на концесия и още по лесно . Натискат концесионера .

Потресен съм. Друго което ми идва на акъла са изрази които не мога да си позволя да изрека публично.
      Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        После защо забраняват свободното къмпингуване .

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
        ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
        Редактиране на коментар
        Това горе какво общо има със свободното къмпигуване ????

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Същия боклучарник остава .

Някои си го изживяхме старомодно...с Юрая Хийп и чаша в ръка край огъня.... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-33911a5a2a527096bc4405706d81f8ac-V.jpg
Прегледи:177
Размер:204.5 КБ
ID:7004282 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-e13af0f3e96e12a20c16cdb18d7de81b-V.jpg
Прегледи:173
Размер:229.0 КБ
ID:7004283

Коментар

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
        Редактиране на коментар
        Не смея да попитам де е това пусто място ... ако не ти се свиди на лично да ми кажеш

• chrichri
        chrichri коментира
        Редактиране на коментар
        Ха-ха... Малко ми ми се свиди, ама ще ти кажа. На Иракли... и никак не е пусто.

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
        Редактиране на коментар
        Явно си издебнал кадъра да изгелжда така ... там не съм ходил от 10-а години .. чугх че имало някакъв "див" къмпинг .. ама още не смея да отида ... иначе ми липсват бадемовите горички .

chrichri коментира
      Вчера, 12:17
      Ха-ха... На Иракли... и никак не е пусто.
      Майце си! Сборище на умно-красиви, смрадливо-миризливи, цела нощ поркàнье, друсàнье и еб@нье край "лагерния" огън, после спàнье докъм 14 ч. и изпълзуванье с бира, мента и мастика "за изтрезняване", видиш ли, у баш най-гоуемата джега на плажа.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• chrichri
        chrichri коментира
        Редактиране на коментар
        Ба'си...все едно, че си гледал от близо! Ама вЕрно 'сичко, дето си изброил го имаше. И аз миришех сутринта на мента ...

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Аз съм "местен". Само през лятото, де.
        "От Х`Обзор съм, чичо. Знаеш ли Х`Обзор? Хе, там зад горите… много е далече..." ©

• chrichri
        chrichri коментира
        Редактиране на коментар
        Aha, to si e Kara dere napravo.

chrichri коментира
      Днес, 19:40
      Aha, to si e Kara dere napravo.
      Карадере е малко по-трудно достъпно и по-голям залив, та по-се ядва. Иракли яко го освиниха още през 90-те, па и мутри го налазиха и постепенно застрояват. Виж на "живеещите" през лятото ТУК винаги съм им завиждал. От ТЗВ-време имаше такива малки компании хипарчета. Някъде в гората явно има вода за пиене, но аз там в гората не съм влизал. Като се махнаха военните от нос Мона Петра и направиха т.нар. "Къмпинг Чайка" достъпът стана много по-лесен, по соц-време можеше само с 5 км. пешеходене по плажа...

Много съм озадачен от залелите интернета писания за някой си наскоро починал "Тяната" (лека му пръст), който първи през 1985 г. бил положил основите на "Джулай Морнинг"-а. Това категорично не е вярно! По-стара е традицията, имах съученици през 1982-83 г., които ходеха на "Джулай" и го бяха научили тоя табиет от каки и батковци. Отделно като малък в същия Х`Обзор съм слушал спомени на зет ми (набор 1955 г.) и един негов приятел (1948 !) как ходили на "Джулай" някъде края на 70-те години (там 77-78-79)...

Коментар

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
        Редактиране на коментар
        На " Чайка " е трагедия вече ... то общо взето навсякъде където е лесно достъпно става кочина ... просто стана твърде бързо модерно и нямаше време да се изгради културата на това да си сред природата.

Не се сещам защо някои се дразнят от така наречения "Джулая". Вероятно умират от скука пред компютрите си и вероятно никога не са били на концерт, на който народната милиция спираше тока, понеже... Песента е последната от истинския състав на групата и е от 1971г. По това време нас ни гонеха в училище и ни стрижеха, като овце и музика нямаше от къде да се чуе, освен по румънската свободна европа и една сръбска станция. Не случайно младежите издигнаха хипитата в култ и юлското утро беше едва ли не надеждата за по-добро бъдеще. Относно традицията: https://socbg.com/2024/11/%D0%BF%D1%...%BE%D0%BA.html . И не всички на плажа са наркомани и оставят боклуци зад себе си.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X