Искам да дам гласност на възхищението ми от перфектната работа на Български пощи. Успяха да доставят пратка 1 кг. (Един килограм) от София до Пловдив само за 25 дена. На партия с Немските пощи, общо 40 дни от Германия до Пловдив.
Благодарение на тая умряла институция се е появило синьото сирене, стафидите, ябълковия оцет. Това олицетворява държавната администрация в България. Тотална некомпетентност нахалство и безочие.
Опитвам се да преценя кое е най вероятно.
На 15 септември платих едно ЕКУ от Америка на Ибей. На 23 септември пристигна в Германия (Дойче Пост). На 03 октомври пристигна в София (БГ Пощи). Днес си го получих от пощата.
По същото време си поръчах специализирана диагностика от съседния щат. (не от Ибей) Пристигна за 7-8 дена, стоя 2 дена на митницата и на 10-12тия ден беше при мен. Пакетите са еднакво големи, тежат почти еднакво, платих и почти еднаква сума за транспорт. Пратката от Ибей е с предплатени мита и пр. Трябваше да си я взема лично от пощата (такса 3лв). Другата дойде с UPS на адреса. (безплатно)
Може ли някой да ми обясни, колко трябва да са некадърни тия в пощата за да им трябват 25 дена от София до Пловдив.
А в Ибей са го предвидили. Срока им за доставка е 6 ноември.
Или по договореност пратката се мота 2 месеца а парите стоят 2 месеца в Ибей.
По готино безлихвено кредитиране няма измислено.
Та, как мислите? Терикатска договорка или тотално безхаберие?
Ето част от тракинга.

И трак на Български пощи:

Благодарение на тая умряла институция се е появило синьото сирене, стафидите, ябълковия оцет. Това олицетворява държавната администрация в България. Тотална некомпетентност нахалство и безочие.
Опитвам се да преценя кое е най вероятно.
На 15 септември платих едно ЕКУ от Америка на Ибей. На 23 септември пристигна в Германия (Дойче Пост). На 03 октомври пристигна в София (БГ Пощи). Днес си го получих от пощата.
По същото време си поръчах специализирана диагностика от съседния щат. (не от Ибей) Пристигна за 7-8 дена, стоя 2 дена на митницата и на 10-12тия ден беше при мен. Пакетите са еднакво големи, тежат почти еднакво, платих и почти еднаква сума за транспорт. Пратката от Ибей е с предплатени мита и пр. Трябваше да си я взема лично от пощата (такса 3лв). Другата дойде с UPS на адреса. (безплатно)
Може ли някой да ми обясни, колко трябва да са некадърни тия в пощата за да им трябват 25 дена от София до Пловдив.
А в Ибей са го предвидили. Срока им за доставка е 6 ноември.
Или по договореност пратката се мота 2 месеца а парите стоят 2 месеца в Ибей.
По готино безлихвено кредитиране няма измислено.
Та, как мислите? Терикатска договорка или тотално безхаберие?
Ето част от тракинга.
И трак на Български пощи:
щом пристигнат. В един момент му писна да се занимава, ходих веднъж сам... еми врътня си беше, общо взето ми отиде денят. Ама ужасът настъпи, когато почнаха да пращат уж с платени мита през Пощата...

Егати!
Коментар