От: Нео Сокет - новото технологично чудо
И на всичкото отгоре адреса е (не)реален - улицата се намира в квартал на 1км от Добрич . В квартал Рилци посмъртно никой неможеш да намериш ако той сам не се покаже ...
И на всичкото отгоре адреса е (не)реален - улицата се намира в квартал на 1км от Добрич . В квартал Рилци посмъртно никой неможеш да намериш ако той сам не се покаже ...
.Един авер даже им се беше вързал.Истина е че мотора се тормози при повече консуматори,ама това тук всички го знаем май.Но да слагаш някаква буба в запалката и да спечелиш 30% икономия...звучи нелепо.Аман от търгаши,вече ги има на всеки ъгъл.И изкарват пари в повечето случаи.Както по горе някой беше писал,аз съм само техничар и зтова съм беден...много вярно.В наш'та татковина умните и кадърни хора или избягаха,или до 2-3 години ще избягат или вече е прекалено късно да избягат(имат семейства,грижат се за роднини и т.н.).А ,,овците'' които остават се връзват и пълнят джоба на някой капацитет(електролитен кондензатор).Затова има и телефонни измами,и за тях всички знаем,но все още телефоните звънят и възрастните хорица се връзват.
Като гледам е и с подходяща форма.
Коментар