Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой да е чувал за Drupal?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Някой да е чувал за Drupal?

Днес с един съученик си поговорихме и той ми препоръча ХАМРР. Ще пробвам и ще видя какво ще се получи.
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Пробвай първо с Wordpress, по-лесна CMS система от друпал. Разбира се, не толкова мощна, но пък е преведена на български и има страшно много безплатни темплейти, с които можеш да правиш почти всякакви сайтове (не само блогове). Също важи правилото за инсталиране на WAMP, XAMP или някакъв друг амп . После си правиш база данни и си инсталираш уордпреса.
      JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Първоначално публикуван от gueorgi Преглед на мнение
        Пробвай първо с Wordpress, по-лесна CMS система от друпал. Разбира се, не толкова мощна, но пък е преведена на български и има страшно много безплатни темплейти, с които можеш да правиш почти всякакви сайтове (не само блогове). Също важи правилото за инсталиране на WAMP, XAMP или някакъв друг амп . После си правиш база данни и си инсталираш уордпреса.
        И това обсъдихме, но пък и ДРУПАЛ е преведен. На мен лично превод- не ми трябва. Та всичко се свежда до едно- да си седна на глутеусите и да изкълва базите данни с кориците!
        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Между другото, като казваш за базите данни - хубаво е да ги изкълвеш, само от полза ще е , но в случая май само ще ти трябва да създадеш една база за да може друпала да се инсталира. Това което ти казвам е от опита ми с уордпрес, но мисля че и при друпал нещата са подобни.
          JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X