Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Sonim XP3300

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Sonim XP3300

    От пет месеца ползвам Sonim XP3300. Освен сравнително високата цена, не се сещам за друг недостатък на телефона. Тъй като ползвам HTC Desire HD на друг оператор, бих направил някакво сравнение между двата. Знам, че са абсолютно различни и затова - несравними, но все пак... Едното е почти компютър с възможности за интернет, електронна поща и купища приложения - полезни и безполезни, огромен екран и т.н., а другото си е само телефон.
    Батерията - HTC-то рядко ми изкарва цял ден без дозареждане, а Sonima - издържа около седмица.
    Камерата - първо да кажа, че не използвам камерата на телефона и по тази причина за мен няма голямо значение, но все пак - HTC-то има 8.0MP камера и прави прилични(за телефон) снимки на светло, а Sonima е с 2.0MP камера, която не съм пробвал.
    Интернет - според мен Sonima не е телефона за интернет. Има го като опция, но екрана не е достатъчен и въобще не му е там силата.
    Размери - и двата са големи телефони, но HTC-то е с неудобен за хващане дизайн, докато Sonima е много удобен за държане. Освен това, гуменото му покритие го прави много удобен за поставяне в колата, защото не се пързаля насам-натам в движение. Големите му бутони са много приятни и функционални и се търси лесно контакт в движение, без да се разсейваш. Има вграден високоговорител, който може да се ползва за hands free, като звука е много силен и дори при движение на паваж няма проблем.
    Излишно е да коментирам ударо- и водоустойчивостта на телефона. По принцип, не съм го тествал на удари, но съм го мил на чешмата и няма никакъв проблем.
    Накрая бих казал - това е страхотен телефон, на който може да се разчита, че няма да те остави в планината, на морето или просто някъде в природата, защото си го изпуснал на земята, защото те е намокрил дъжда или просто му е паднала батерията.
    http://www.nakladkibg.com
    накладки, спирачни дискове, съединители

    088 8613380

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X