Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Досаден проблем с парола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Досаден проблем с парола

Телефонът е Нокия 1616. Проблемът се състои в този, че не мога да задам парола за заключване на клавиатурата или телефона. А така аз не съм задавал.
    В магазина, от който е закупен телефън ми казаха, че попринцип нямало фабрично зададени пароли.
    Как да реша проблемът?

От: Досаден проблем с парола

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
    Телефонът е Нокия 1616. Проблемът се състои в този, че не мога да задам парола за заключване на клавиатурата или телефона. А така аз не съм задавал.
    В магазина, от който е закупен телефън ми казаха, че попринцип нямало фабрично зададени пароли.
    Как да реша проблемът?
    Чакай , че не стана ясно, ти ли искаш да зададеш или телефонът иска да му я дадеш. Иначе конкретно на Нокия , се отключва и заключва клавиатурата с "меню" плюс " * " .
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Я пак ... Искаш да сложиш парола, та да се отключва само с нея, или искаш да въведеш такава, за да го отключиш? На Нокия паролата по дефолт е 12345, но съм попадал едно време и на модели с 1234
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Клавиатура се откл/закл. с меню звездичка, тела с посочената от теб, сима с 0000. Бай дефоулт. Ама младежът не може да е купил заключен тел от магазина. Да не би да пита за ПИН2.
        Последно редактирано от maystor; 05-06-10, 17:17.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          Я пак ... Искаш да сложиш парола, та да се отключва само с нея, или искаш да въведеш такава, за да го отключиш? На Нокия паролата по дефолт е 12345, но съм попадал едно време и на модели с 1234
          Да първо трябва да въведеш 12345 след това трябва да те попита "К'ва ще е новата?" поне при моята 6120 е така...

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            Клавиатура се откл/закл. с меню звездичка, тела с посочената от теб, сима с 0000. Бай дефоулт. Ама младежът не може да е купил заключен тел от магазина.
            Не той просто иска да си сложи негова паролка, че да не му го бърникат...

Коментар

Да де , ама ние тука хвърляме боб, докато Румбата се дискънектна от форума. Айде със здраве.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Това, което питах е, как да задам парола за заключване на клавиатурата. За да задам такава се оказа, че вече има зададена. Пробвах току-що с "12345" и стана. Тази беше оригиналната, коята вече сменена с нова. Функцията се казва "Код за защита".
                Благодаря!

Коментар

Ако ще си пазиш телефона от приятелите, да не те набутват, звънейки от него, става. Ако мислиш, че ще го защитиш при кражба, забрави!
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Ако ще си пазиш телефона от приятелите, да не те набутват, звънейки от него, става. Ако мислиш, че ще го защитиш при кражба, забрави!
                    Такава опасност няма, но целта е да го опазя от подобен род дребни неприятности. За друго - то е ясно. : )
                    Още веднъж, благодаря на всички за бързата реагиране!

Коментар

Ами аз как мога да си задам моя си парола, защото никъде не ми езлиза да си ввъведа моя парола?
                      Става само с 12345

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X