Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвременен телефон с карта на ОФРМ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвременен телефон с карта на ОФРМ

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
    И как му казваш да ти направи маршрут само по червените пътища примерно?
    Задаваш крайна точка, после минаваш и добавяш междинни.
    Не е удобно, но е единственият начин.
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
      Сабин, малко неприятно ми иде, до вчера да защитавате Гармин, едва ли не като "кауза", а днес да ги оритвате така. Как да повярвам, че сегашната ви "кауза" вече е правилната? Утре дали няма да оплюете и нея? Не съм фен на Гармин и никога няма да си го кача. Говоря принципно и прощавайте, ако съм бил малко по- рязък.
      Колега нещо си се объркал.

Гармин може да са най-доброто на пазара, но това не значи, че трябва да съм фанатик и само хубаво да говоря за тях!

Само аз си знам колко нерви и време съм похабил да им обяснявам, тествам и изолирам бъгове, които те в 90% от случаите никога не оправят. Има и колеги от форума, които са си направили труда да тестват и изолират бъгове, но напразно. Поддържам 10 вида излишни карти заради скапаният им формат, който дори не защитава труда ни. В новите горски уреди може да се избира дали си с колело, мотоциклет и други мпс-та, но ние нямаме опция да ги ползваме в картите си за да се случва нещо според избраното. Разбира се какво и да попиташ получаваш учтив отговор, че правят всичко възможно. Просто съм им нервиран, това е!

Що се отнася за iGO, Sygic и другите, тествал съм ги всичките, да работят добре, някой са грозни, други не, но всичките са с едни и същи карти - навтек. Плюс това телефона не е доживял още да замени ГПС-а по разни причини, но като се има предвид, че е винаги с теб, определено е по-удобно за кратки навигации в града. Става и за нощни навигации, но ако си го сложиш на таблото на слънце или ще се оплаче и загасне или ще се скапе. Винаги остава и възможността да ти звънне някой малко преди сложна детелина и оп, накъде съм сега.

Отделно на нас (офроудърите) не ни трябва обикновен софтуер а нещо по специално на което да можем да кажем че искаме да ни закара до някъде по червените, зелените или по сините тракове, да избягва атрибути като дълбока вода, екстремни странични наклони и др... общо взето което си поискаме...

Коментар

.... До 2-3 месеца трябва да е в appstore и GooglePlay.
        Емен-емен минаха 2-3 месеца. Има ли с какво да се похвалиш? Стискаме палци
        Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква

Коментар

Навигон не аботи с ОФРМ.

Гармин ни отсвирват отвсякъде за Андроид и Айфон и затова от две години си разработваме наш софтуер. Скоро ще е на пазара и ще предлага много повече от тъпите гармински софтуери. До 2-3 месеца трябва да е в appstore и GooglePlay.
          Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
          Е айде де, че ми писнА от "Най-доброто предстои !"

...не, че нещо де, ама от няколко години, в няколко теми, е "до 2-3 месеца".
          ...
          Я дай да ги видя тези теми, че нямам спомен да съм твърдял някога, че ще е след 2-3 месеца....
          Както и Колегата е забелязал, минаха,
          а приложение няма.
          Предполагам, че се работи по въпроса,
          но кога ще има нещо готово за нас, простосмъртните ?
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

И аз го чакам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X