Обява
Свий
Няма добавени обяви.
USB-FM трансмитер за кола на 12V
Свий
X
-
До: USB-FM трансмитер за кола на 12V
Здравейте, интересуват ме тези трансмитери, утре или вдругиден ще си взимам и гледам USB flash памет до 2ГБ. - това лимит ли е смисъл не мога да ползвам флаш 5гб примерно? Освен това разбрах че горят флашките. Колко загрява запалката подаобна машинка? В интернет попаднах на 2 модела основно - такива дето се ръчкат в запалката и са едни късички като скоростно лостче и едни с кабел, които се закачат някъде си. Към кой модел да се ориентирам?
Коментар
-
Да попитам и аз.
Купих си някакъв трансмитер за витарата, и си работи. Само дето се чуват разни паразитни смущения. Не, че пречи много, но между песните остава само паразитът, и дразни. Нормално ли е, или моята машинка е скапана. Пък не беше евтина много-между 20 и 30 лева, не си спомням точно.
Пробвах с промяна на излъчваната честота-на всички прави така. Пробвах с различно ниво на сигнала-пак същото.
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДа попитам и аз.
Купих си някакъв трансмитер за витарата, и си работи. Само дето се чуват разни паразитни смущения. Не, че пречи много, но между песните остава само паразитът, и дразни. Нормално ли е, или моята машинка е скапана. Пък не беше евтина много-между 20 и 30 лева, не си спомням точно.
Пробвах с промяна на излъчваната честота-на всички прави така. Пробвах с различно ниво на сигнала-пак същото.
08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Смених 3 досега, не защото съм имал проблеми, просто така се получи. Не греят, щото няма какво да грее. Не ми е горяло нищо. И ако не е пълен боклук, няма и как да изгори. Указаните GB най-често са на вградената флашка, външна не знам колко поемат, тази, която е заделена при мен за целта е 2GB.
Смущенията зависят основно от конкретната бройка - редовния китайски проблем. Сегашната ми определено има шум, но засега се правя, че не го чувамПредишните не са имали подобен проблем. На външен вид са еднакви, вътре - не съвсем, има доста голяма разлика в "спестените" чаркалаци - кондензатори и филтри конкретно. Тоя последния например се рестартира, като изключа отоплението на страничните огледала, още не мога да си обясня от какъв зор.
Като цяло - полезна играчка. Спестява едно счупено стъкло и откраднат CD/MP3 плеер. Може да се хваща и в съседните 2-3 коли, според дистанцията (около 50 метра). Недостатъци: ултрадребен дисплей и за любителите на истински доброто качество - просто не става. Ама то MP3 поначало не ми се вързва с маниашко качество на звукаО879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
В момента по големите вериги за техника са пуснали един модел Блау...., който НЯМА механика. Има радио, слот за SD карта и кабелче отзад за USB.
Купих го за около 120 лв. .....
На всичкото отгоре и свири добре.
Беше ми писнало от разни дискове дето им се е..ва майката от калта в жипката. Само не е водонепроницаемо .......
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеВ момента по големите вериги за техника са пуснали един модел Блау...., който НЯМА механика. Има радио, слот за SD карта и кабелче отзад за USB.
Купих го за около 120 лв. .....
На всичкото отгоре и свири добре.
Беше ми писнало от разни дискове дето им се е..ва майката от калта в жипката. Само не е водонепроницаемо .......
Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Ето и моето предложение http://www.trekstor.de/en/products/d...id=70&arc=show Мп3-ка 2Gb с вграден трансмитер цената е добра около 40 лв. -> http://www.cenite.com/cena/Cebrax
Повечето от тези устройства подават и неприятен шум но в това което ви предлагам шума е изчистен доста добре !
Имам и още едно предложение за тези които имат в колите си малко по стара техника като радиокасетофон –има едни касети с кабелчета които се пъхат в касетофона а към кабела се включва Мп3-ка ,звука е качествен без никакъв шум !Цената на една такава касетка е около 7лв.
Е успях и сника да намеря http://www.thunder.bg/product_info.p...roducts_id=205Последно редактирано от welderargon; 02-11-09, 09:49.https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc
Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.
Коментар
-
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеМоже ли една снимка на джаджата?
Brisbane SD48 напиши го в гугъла и .....Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
От: До: USB-FM трансмитер за кола на 12V
Здравите!!! ЗнаЧи искам да ви попитам,имам мерцедес с оригинален кам него касетофон,купих трансмитер с вградена памет 1гб имам и USB-2гб. Вапроса ми е следния:знаЧи като пусна слуШам музиката само от вградената памет, не мога да намеря как да пусна от USB-то може ли някои да ми помогне?
Благодаря предварителноПоследно редактирано от Pacific; 25-06-10, 09:55.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар