Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко от островите на Гърция.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Няколко от островите на Гърция.

    Не знам точно как да започна, защото всичко е много откачено. Тръгнах за Гърция за някакви си 8 дена, а вече не зная от кога съм тук . На логичният въпрос какво правя в Гърция , отговарям - Грижа се за зелената им енергия. Фото волтаични централи или сиреч слънчеви батерии. В темата няма да има оф роуд машини или пътешествия, но може да е полезна за някой тръгнал на там.

    На кратко описанието на темата. Старт от Румъния. Звъни ми телефонът и ми се заявява, че трябва да стигна по най бързият начин в Гърция. Работата е бърза и няма да отнеме много време. Речено сторено. Пътуването от Гюргево през родината няма да описвам, понеже всеки е минавал по родните пътища. Голямото пътуване започва от Кавала. 22 часа път по вода до остров Хиос. Там е и временната ми работа. Оказа се обаче че след временната работа трябва да замина за остров Лесвос - град Митилини. Там също имало малко работа. След свършването и, се налага да летя със самолет до Атина, от там за остров Кос също за малко. От Кос до остров Родос отново с ферибот и от там за още по малко за остров Самос. Йеееее !!!!!!!!! Това малко тук,малко там се оказа доста. Това беше възможно най краткият вариант на случката . Сега ще пусна няколко снимки от телефона си и още някой малки подробности. Кога ще се прибера ли ? не съм сигурен. Островите са много а централите в Гърция тепърва набират сила.



    Ето и превозното ми средство за следващите 22 часа.





    По път за остров Хиос се оказа че имам престой в Лесвос - Митилини 7 часа. Възползвах се да пообиколя малко.



    Лека почивка от дългото люшкане.



    Още от пристанището погледът ми беше привлечен от крепост която така и не си направих труда да науча как се казва, но бях твърдо решен да стигна до нея. Подходът към стените на крепоста е през ето това паркче.







    Ето я и самата нея.



    Чувството да застанеш пред тези велики стени бранели някога островът е невероятно.





    със следващата снимка приключвам първа част на тази темичка. В момента съм на почти най високата точка на остров Родос - връх Аттавирос. Времето е супер отвратително. Страхотна буря постоянни токови удъри може би заеади светкавиците. Температурите паднаха до 15 градуса . Малко по късно може би ще продължа.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X