Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет - Укрепване на огледала на Опел Астра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет - Укрепване на огледала на Опел Астра

Уважаеми колеги, моля за съвет. Откраданаха ми двете странични огледала на Астрата, докато си празнувахме годишнината от сватбата на Фичоза. Прибрахме се до Варна по тъмно като странично огледало беше Жена ми, която си въртеше главата с поразителна енергичност назад, ляво и дясно. Понеже застрахователите се опъват, ако няма изкорубено столче, да обърнат внимание на щетата /няма само огледалата, столчетата си седят/, дали може някой от Вас да даде акъл, следващите огледала как да ги закрепя по-сериозно. Може би пластина с нитовое по долния профил на стойката, не знам... Прибирането без странични огледала във варненския трафик си е нелошо каляване на нервите за немного опитен шофьор като мене. Ами това е. Ако уважаемите Модератори сметнат за разумно, нека преместят темата в подходящ раздел. Аз за тоя се сетих, че управлението без странично огледало /2/ си беше точно оцеляване за нас.
    Последно редактирано от Plamen Alexandrov; 13-02-12, 21:04. Причина: Корекция на име на темата

До: Съвет

Първоначално публикуван от Kent Преглед на мнение
    Понеже застрахователите се опъват, ако няма изкорубено столче, да обърнат внимание на щетата /няма само огледалата, столчетата си седят/, дали може някой от Вас да даде акъл, следващите огледала как да ги закрепя по-сериозно.
    Сега имаш Астра и - огледала..... Ако ги "закрепиш" по сериозно, с планки, нитове и прочее, следващия път ще имаш Астра и - огледала и предните врати
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

До: Съвет

Кражбите на огледала на Опел-ите са си епидемия от години.
      Докато карах "Вектра" на два пъти се опитваха да ми задигнат огледало. Отърваха ме едно куче и клиентите от един ресторант, които бяха видели филипинеца навреме.

След втория случай отидох при едни, които заваряват пластмасови брони, и ги накарах да теглят по един шев на всяко огледало. После не се старах да използвам козметични средства за да прикривам направеното (огледалата така или иначе си бяха от черна пластмаса, а не в цвета на колата).

Иначе по улиците най-често виждам варианти с планки, хванати с нитове или болтчета.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X