Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Максимална скорост

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Позабравихме времето когато по МПСтата имаше и манивели!
    Че и щанги.

    Коментар


    • NIKSD
      NIKSD коментира
      Редактиране на коментар
      Аз за да не правя мазоли с разни манивели и щанги, съм минал на Берета М9 в калибър 9 мм, патрони с кух връх и 15 зарядни пълнители. И като говоря с навалицата, въобще не съм само аз. За 20 години в Щатите, ми е излизал от колата само един надрусан, ама явно му бяха менте наркотиците, защото се спря баш навреме.

      Щанга, бухалка, манивела... се смятат за смъртоностно оръжие, и срещу такова, мога да използвам и аз смъртоностно оръжие за да си пазя живота. Малко са ви бабите с револвери под седалките на Кадилаците, за това има ербапи по улиците на България.

    • sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      То въобще баби с кадилаци нямаме тук . Повечето пенсионери едвам връзват двата края . Иначе и аз така девет милиметров с 15 патрона на кръста . А щото машини поддържам чук и щанга под ръка имам винаги .

    • Alexr
      Alexr коментира
      Редактиране на коментар
      NIKSD, вече не са ви нито бабите като едно време, нито кадилаците им като едно време. Визирам култовата сцена от филма "Пържени зелени домати".

  • Кози крак,щанга,удобна универсална лопатка ,не си ли караш ?Че за някои не си струва да си жулиш кокаличките на юмрука,като тоя нагизден чалга мутрьо с беенве.
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

    Коментар


    • venkabg
      venkabg коментира
      Редактиране на коментар
      И кво ще направиш с щангата? Не ти ли се струва малко тъпо да се млатим с железа? Пък и за къф изобщо да се бием?!
      Иначе тръба си нося, ама за да ми е по-лесно като спукам гума.

  • Нищо не разбирате от етикета на висшето мутренско общество, колеги. За една класна бургаска батка е толкова абсурдна идеята сам да си бие опонентите, колкото за английски лорд сам да отваря вратата на къщата си вместо иконома. Оттам и ситуацията, каквато се вижда на записа
    And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

    Коментар


    • Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
      Абе кой кво ще да пише лебедО си е за живо мандръсанье,ама бавно и на почивки,че да му е убу!
      Тоя карал бавно,оня не се прибрал,нищо не оправдава такава агресия!
      Ама що нема нЕкой КРАЗ под ръка и да ми дойде един такъв правоимащ!Ама на КРАЗя ша му турна и аз регистратор.И го праа двуколка!
      Эххх,мечтиии...
      Е те пред тоя никой не ще да застане без значение на кой е предимството Много леко се кара с него в София Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20111124_111513.jpg
Прегледи:256
Размер:160.5 КБ
ID:6560696

      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

      Коментар


      • Не е точно по темата, но е в духа й - непобедимата, но всеобща идиотия на комплексарите-късопишковци: Преди няколко дни по тъмно, тъкмо излизам от едно от най-шибаните колела в Бургас, това на Трапезица с моята скромна колица, и една Жипка, май диско някакво, изсвистя от ляво навлизайки и в насрещното за да се лепне пред мен, и да включи бели фарове монтирани високо на задната врата, специално да заслепяват движещия се отзад ?! и започна да ме "наказва" светейки право в очите ми, на два метра от бронята ми!!!, движейки се бавно и назидателно, пречейки на целия поток зад мен, а аз, спирайки се движех по интуиция...Успях да видя, обаче изписано с огромни букви логото на....offroad-bulgariа.com , бургаски номер...Това в продължение на 10-тина секунди, в ръш трафик. Хвала, на таквизи колеги! Пожелавам им скорошна стиковка с Краз,Белаз, Маз, но едва ли - такива са страхливци, храбри само в кочината си, а като ги измъкнеш от там се гънат като червеи, каквито в същност са.
        ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

        Коментар


        • Първоначално публикуван от old tramp Преглед на мнение
          Не е точно по темата, но е в духа й - непобедимата, но всеобща идиотия на комплексарите-късопишковци: Хвала, на таквизи колеги! Пожелавам им скорошна стиковка с Краз,Белаз, Маз, но едва ли - такива са страхливци, храбри само в кочината си, а като ги измъкнеш от там се гънат като червеи, каквито в същност са.
          Няма начин по естествен път да се реши проблема с подобни "бабаитлъшки прояви". Трябва да се помага със задействане на службите( Законово),а в някой случаи и с пределни прийоми се постига ефекта на "духането на тиквата на плета".
          Някъде бях споделил за случай в Котелския проход . Товарен автомобил включил фарове и над кабината ,а при нас в колата се оказа невъзможно да виждаме пътя от отражението на предното стъкло. Сигурен съм ,че помни отговора и "духа по тиквите"!

          Коментар


          • icos
            icos коментира
            Редактиране на коментар
            Естественият път в случая е естественият отбор. Докато накрая остане само един, както казваше навремето Кристоф Ламбер.

        • Все пак ми е трудно да проумея, що за перверзен мозък трябва да е този, поставил високо над задната си врата на джипа яки фарове за да тормози другите, създавайки умишлено супер предпоставки за тежки ПТП-та? Не мога да си обясня и перверзията на "органите" които няма как да не са забелязали, че това са нерегламентирано поставени фарове - извод - ламбения дрисльо, вероятно е ''орган", те, за тях може, та и офроуд лого беше изпраскал комплексара-гном! Вероятно, може би и чете тук, спотайвайки се, макар че, не ми се ще да вярвам, че има и такива тук...
          В същност мерзавеца е вреден,но спокоен докато е анонимен, какъвто е за мен за сега, но за яката офроудаджийска тайфа в Бс - едва ли, могат да го посъветват, че не е хубаво така, все ще си намери майстора и от това няма да му порастне пишлето, но може да му се скъси
          Последно редактирано от old tramp; 15-02-20, 13:10.
          ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

          Коментар


          • Първоначално публикуван от old tramp Преглед на мнение
            Все пак ми е трудно да проумея, що за перверзен мозък трябва да е този, поставил високо над задната си врата на джипа яки фарове за да тормози другите, създавайки умишлено супер предпоставки за тежки ПТП-та? ...
            Няма нищо перверзно в това на кола, предназначена за офроуд, да има допълнителни светлини. Било за осветяване отзад, било допълнително осветление напред и встрани.
            Перверзията е да ги използваш не по предназначение. Още повече - като "оръжие" на пътя.

            Ние не сме неутрални!

            Коментар


            • turtey
              turtey коментира
              Редактиране на коментар
              Те трябваше да бъдат покрити на пътя, май.
              Забравил съм, а не ми се рови.

            • Чавдар (V93)
              Чавдар (V93) коментира
              Редактиране на коментар
              По принцип - да.

          • Перверзията е да ги използваш не по предназначение. Още повече - като "оръжие" на пътя.
            Да, това имах предвид.
            ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

            Коментар


            • А по-малко перверзно ли е някой, с ксенон или лед, насочен нагоре, да ти вади очите? Не. Същата перверзия си е. Ама далеч повече такива тъпанари има по пътищата, особено SUV-та, отколкото посочения по-горе джип...Или пък, някой с описаните светлини, да ти се лепне на задника и да кара така дълго време? Най-вероятно, точно срещу такива кретени се ползват подобни светлини...
              HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

              Коментар


              • А по-малко перверзно ли е някой, с ксенон или лед, насочен нагоре, да ти вади очите? Не. Същата перверзия си е. Ама далеч повече такива тъпанари има по пътищата, особено SUV-та, отколкото посочения по-горе джип...Или пък, някой с описаните светлини, да ти се лепне на задника и да кара така дълго време? Най-вероятно, точно срещу такива кретени се ползват подобни светлини...
                Абсолютно съгласен +1, колата ми е ниска и е кошмарно разминаване или каране пред такива; не знам има ли някакъв регламент и разпоредби за такива светлини, но сега през зимата, когато всичкото пешеход е в тъмни дрехи и пресича как си иска, а ти си полусляп от изверги със синеещи и нерегулирани светлини си е направо руска рулетка...Светлините ми са най-обикновени халогени/щатни/ на 20 год корола, а светлинните дуелисти/терористи да си се трепят взаимно, ще е добре за всички останали, но няма как да стане, за жалост. А ти се надявай да не изпаднеш в моето положение, та да разбереш от първо лице, кое,колко и как е.
                ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

                Коментар


                • Има един ,брат на една свръх популярна личност, преди време имаше дела това онова. Засичат се нещо с някакви, сега кой крив, кой прав не е ясно, но в крайна сметка го спират някакви и излизат трима от колата да го наказват. Е да де, ама човека е професионалист и нарежда и тримата фрактури кой на чене, кой друго. И после споменатите проблеми и за него, докато се постанови, че е невинен. Тъпо е, и по добре да не се стига до там. Аз се стремя да се пазя, по заръката на чичо ми - пази се от тия ти, че няма кой да те пази и ги пускай да си трошат главите.
                  Всеки трети е шести

                  Коментар


                  • Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                    А по-малко перверзно ли е някой, с ксенон или лед, насочен нагоре, да ти вади очите?
                    Тия с колхозния ксенон майна тюних на фаровете са си направо за съд, ИМХО.
                    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

                    Коментар


                    • Аз се стремя да се пазя, по заръката на чичо ми - пази се от тия ти, че няма кой да те пази и ги пускай да си трошат главите.
                      Това се стремя да правя и аз, но се "давя" в адреналин в такива случаи...Тъжно и гадно ми е, когато единственото правилно нещо е да подминеш мерзавеца, и така да го поощриш да пръска още повече отровна гной...направо намразвам себе си, и ми трябват поне няколко ракии у дома да се върна в кондиция

                      Тия с колхозния ксенон майна тюних на фаровете са си направо за съд, ИМХО.
                      Линч/ на... фаровете / на място, защото тукашния съд действа на приципа " Qui parcit nocentibus, innocentes punit" - примери бол.

                      В същност тук говорим за една пестиленция от малигнени еякулати, които вместо в нужника на двора, или в обора, където най им е мястото, са попаднали, за жалост, на по-добро, влажно и топло такова и са се доразвили до инч-хай мъжленца достигащи лелеяната висота само когато са стъпили на портфелите си, нахлузили мундири или облечени в държавна власт, но истинската им същност е вонящия цървул, който никога няма да стане трандафор, което пък поражда патологична омраза към всичко по-високо от цървула. За това в моята обична страна, държавата никога не е изпитвала недостиг от гавази, пандури и др. подобни, като почнем от моралният им стожер Данко Харсъзина, та стигнем до...ШШШШШШШШШШШШт, Кешев бди! А докъде могат да стигнат в сатанинската си омраза към сънародници, А. Страшимиров е описал потресаващо точно в "Хоро"...

                      Та такива заслепяват, изхвърлят от пътя, газят със служебно "неприкосновени" коли невинни нещастници, ограбват бабички и деца, опозоряват и омерзяват всичко до което се доближат - меко казано - Копелета! А за копелетата е казано от мъдри хора: Illegitimi non carborundum. Не ги послушахме и дълго ще берем отровни плодове.
                      ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

                      Коментар


                      • Kirilpm
                        Kirilpm коментира
                        Редактиране на коментар
                        Ако за всеки тунЕк и китайски ксенон трябва да се ходи на съд ще започнат да насрочват делата за 5 години напред.Далеч не всички го слагат за гъзрия, още по-малко за да ти тровят очите, просто толкова си знаят и могат и съм виждал китайските чудеса в колите на всякакви шофьори от 18 до 70 годишни.Едни го слагат за да им свети повече, без да ги интересува, че на рефлекторен фар не бива да се слага и за отсрещните е като дъга от електрожен, други съвсем умишлено, за да замаже изгорелите рефлектори/лупи, трети защото има някаква тежест в това да кажеш имам ксенон в колата, еле ако кажеш биксенон всички падат в захлас.Работата не е за съд и прокуратура, ами за ГТП и кат, ако на прегледите можеха да работят с уреда за проверка на фарове, тези нямаше да ги има, ако КАТаджиите вършеха някаква работа освен да чакат с камера в засада, тези пак нямаше да ги има.
                        Ето китайските братя са го измислили https://www.bbc.com/news/blogs-news-...where-37847056

                      • Alexr
                        Alexr коментира
                        Редактиране на коментар
                        Китайското наказание е доста добро. Аз бих ги слагал да са пред собствените им фарове. Ако карат само на дълги - включени на дълги. Ако просто са нерегулирани къси - ами на къси. Също така ми беше харесало едно наказание за превишена скорост - след оформяне на документите по нарушението, оставаш арестуван до колата си, толкова минути, с колкото километра в час си бил над ограничението.
                        Последно редактирано от Alexr; 16-02-20, 10:47. Причина: стилистична грешка.

                      • Kirilpm
                        Kirilpm коментира
                        Редактиране на коментар
                        Аз лично бих изловил и всички производители на китайски ксенони оффроАд юз онли и ги бих наредил редом с шофьорите пред техните произведения, но ще кажете, че съм садист.

                    • ...Ето китайските братя са го измислили https://www.bbc.com/news/blogs-news-...where-37847056....
                      Мъдри са китайците, респект! Особено за това, щото иначе на...стадиона за дебелоглавците

                      Police in southern China are punishing drivers who dazzle other road users with full-beam headlights by making them stare into the lights for a minute, it's reported.
                      ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

                      Коментар

                      Активност за темата

                      Свий

                      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                      Зареждам...
                      X