Първоначално публикуван от hurbo
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
4 години след срока
Свий
X
-
От: 4 години след срока
-
От: 4 години след срока
Първоначално публикуван от hurbo Преглед на мнениеСлед повече от 3-4 месеца настъпва прекристализация и дребните кристали се превръщат в едри.Именно в тоя процес мисля,че изчезват всички вкусови качества наред с част от белтъка.
Остави коментар:
-
От: 4 години след срока
Ако не се гътнеш от ботулизъм, значи става.
Остави коментар:
-
От: 4 години след срока
След повече от 3-4 месеца настъпва прекристализация и дребните кристали се превръщат в едри.Именно в тоя процес мисля,че изчезват всички вкусови качества наред с част от белтъка.
Остави коментар:
-
От: 4 години след срока
Да бе, избягали белтъците. Нищо им няма от замръзване.
Остави коментар:
-
От: 4 години след срока
Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнениеЗдравейте, искам да попитам , че открихме старо свинско месо във фризера на около 3 години ставали за консумация. Сложили сме го в пликове и сме го затрупали със други продукти. Знам, че има периоди за съхранение на продукти и особено на меса. Благодаря предварително
Остави коментар:
-
От: 4 години след срока
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеНа кво я хвана?
Остави коментар:
-
От: 4 години след срока
През 92-92г. майка ми търгуваше с едни консерви от гр. Левски, изтекли преди 2г. Даде ги в тогавашното ХЕИ. От там върнаха становище с удължен срок още 2 години. И това без всякакъв рушвет. все пак бяха социалистически.
Остави коментар:
-
От: 4 години след срока
Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнениеЗдравейте, искам да попитам , че открихме старо свинско месо във фризера на около 3 години ставали за консумация. Сложили сме го в пликове и сме го затрупали със други продукти. Знам, че има периоди за съхранение на продукти и особено на меса. Благодаря предварително
Остави коментар:
-
От: 4 години след срока
Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнениеЗдравейте, искам да попитам , че открихме старо свинско месо във фризера на около 3 години ставали за консумация. Сложили сме го в пликове и сме го затрупали със други продукти. Знам, че има периоди за съхранение на продукти и особено на меса. Благодаря предварително
За всеки случай препоръчвам да се комбинира със салата от пресни зеленчуци против уруки.
Остави коментар:
-
От: 4 години след срока
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеПреди време, при риболов на Искър, извадих кенче датска бира с маркирана дата пет години по-рано. Оказа се чудесна бира. Наздраве!
Остави коментар:
-
От: 4 години след срока
На самата врата на фризера трябва да има едни картинки с числа до тях. Нямам как да видя сега, но мисля, че първата е зеленчуци някакви след това меса и на края риби. Числата до тях показват месеците на препоръчително съхранение.
Това са някакви препоръчителни стойности.
Размразяваш, помирисваш и ако ти харесва готвиш.
Остави коментар:
-
От: 4 години след срока
Здравейте, искам да попитам , че открихме старо свинско месо във фризера на около 3 години ставали за консумация. Сложили сме го в пликове и сме го затрупали със други продукти. Знам, че има периоди за съхранение на продукти и особено на меса. Благодаря предварително
Остави коментар:
-
От: 4 години след срока
Преди време, при риболов на Искър, извадих кенче датска бира с маркирана дата пет години по-рано. Оказа се чудесна бира. Наздраве!
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Остави коментар: